НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете слънце и разберете дали съдбата е благосклонна към вас!

Изберете слънце и разберете дали съдбата е благосклонна към вас!

Изберете слънце и разберете дали съдбата е благосклонна към вас!
Изберете слънце и разберете дали съдбата е благосклонна към вас!

Може би сте любимци на съдбата и тя редовно ви прави подаръци като: неочаквана печалба, неочаквано наследство, успешно стечение на обстоятелствата или щастливо избягване на опасностите.

Или постоянно се занимава с изпълнението на вашите съзнателни и дори подсъзнателни желания? Дали късметът ви прилича на ярък слънчев и светъл ден или се движите на тъмно и вашият път не е осветен и от един слънчев лъч?

Искате ли да узнаете? Просто изберете едно слънце.

Слънце 1
Изглежда, че съдбата ви е избрала за свой любимец и редовно ви прави подаръци.

Ако срещнете трудности, тогава, сякаш като на магия, се появяват както познати, така и непознати хора, готови да ви помогнат бързо да преодолеете всички трудности или поне да ви посочат правилната посока.

Понякога дори се случва проблемите ви да се решават сами. Днес имате проблем, a утре вече нямате.

Слънце 2
Ако сте избрали това ярко слънце, вашият късмет е свързан с творчеството. Ако имате някакъв талант, например лепите тапети много добре, той определено ще се развие и ще можете да разкривате своя потенциал отново и отново.

Основното нещо е да не пропуснете предоставената ви възможност.

Съдбата ви среща с добри хора. Тези хора ви подкрепят и ви помагат във всичко, обичат ви и дори понякога ви се възхищават.

Често те са източници на сила, вдъхновение и успех за вас във всички начинания.

Слънце 3
Съдбата ви прави подаръци като неочаквани печалби, неочаквано наследство, успешно стечение на обстоятелствата или щастливо избавление от опасности.

Вие сте късметлии в семейния живот, цените силните семейни връзки, обичате партньора си, искате да го направите наистина щастлив.

Вие правите всичко, така че вашата връзка да не се разпадне.

Слънце 4
Съдбата винаги е на ваша страна. Тя е постоянно ангажирана с изпълнението на вашите съзнателни и дори подсъзнателни желания.

Всичко винаги се подрежда във ваша полза, дори и да не полагате специални усилия.

Вие постоянно намирате повече, отколкото губите. До вас са хора, които са готови да ви дадат, когато имате нужда, любов, приятна компания, материални блага, интересна и доходна работа.

Слънце 5
От една страна, трябва да работите усилено, но от друга страна, имате достатъчно късмет, защото имате такива редки качества като педантизъм и желание винаги да правите правилните неща.

Именно тези качества ви помагат да постигнете забележителен успех във всяко начинание и бърз напредък в кариерата си.

И все пак, съдбата тайно ви помага винаги да стоите на повърхността.

Дори в най-лошите ситуации винаги има някой, който да ви спаси, неспособен да устои на вашия чар.

Слънце 6
Вие сте надарени с много таланти и това вече е голям успех.

Благодарение на щастливи случайности, вие редовно стигате до правилното място в точното време, така че имате много възможности да реализирате скрития си потенциал.

Това се отнася както за кариерата, така и за любовния живот. Съдбата защитава онези, които не се страхуват да поемат рискове, така че можем да кажем, че наистина имате достатъчно късмет.

Имате страхотен нюх за изгодни сделки. Дори неуспешните на пръв поглед сделки в крайна сметка водят до големи печалби или дивиденти през целия ви живот.