НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

0
Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте
Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

Ах, тези шапки! Шапката променя хората, прави ги едни, после други. Следователно изборът на шапка може да разкаже много за човек.

Изберете една шапка и прочетете какво означава това!

Шапка номер 1
Такава шапка носи очарователна, красива, любезна и тактична дама. Създава уют у дома и с нея никога не е скучно. Тя има заразителен смях и е весела природа, обикновено обича дивите цветя, възхищава се на силни мъже и е много гостоприемна. Изящната й простота възхищава. Мъжкият идеал за жена.

Шапка номер 2
Изключително независим характер, креативен, увлекателен. Тя никога няма да търси партньор в живота, тя разглежда мъжете като любопитен обект. Тя се усмихва на добрите думи. Тя уважава качествените неща и качествените хора. Тя има свой специален свят, понякога пуска гости, но сама не кани никого.

Шапка номер 3
Умна, силна, понякога инат. Манипулативна и бизнес дама. Тя няма приятели и близки, има бизнес партньори. Нейният свят е великолепен – комфорт, уют и стил. Тя отлично разбира хората и ги чете като книга, отворена пред нея, знае как да използва предимствата на жената, но рядко вижда някакъв смисъл в това. Тя е победител. Обожават я и се страхуват от нея. Младите момичета мечтаят да бъдат като нея. Дори мъжете завиждат за нейната бизнес проницателност.

Шапка номер 4
Ерудирана – аристократка по кръв. Емоционална, влюбчива, любопитна, познава своята стойност и се обожава. Въпреки това, семейството означава много за нея. Тя познава всичките си роднини. Тя обича да клюкарства и разбира от изкуство. Тя има добър вкус. Тя обожава новите места и не се доверява на нови хора. Предимно благородна. Тя умее да бъде приятел, докато не се разочарова. Тя обожава романи и интриги.

Шапка номер 5
Тайнствена, загадъчна, много затворена. Тя е лишена от всякакви комплекси. Тя никога няма да каже нещо лошо за хората, просто не подава ръка. Много високо самочувствие. Перфекционистка. Тя работи много усилено върху себе си. По принцип тя е способна на сериозна и дългосрочна работа. Думата “трябва” има приоритет пред “искам”. Не понася капризните хора. Ако я поканите на разходка извън астрала, тя ще се съгласи без колебание.

Шапка номер 6
Това е самата страст, вечната любовница и измамница. Тя обожава себе си. Обожава чувствата и усещанията. Тя обича скъпи и ярки неща. Тя не може да устои да се слее с тълпата. Тя се смее, когато се оплаква или упреква. Вярва, че живеем само веднъж и трябва да имаме време да вземем всичко от живота. Тя отглежда същите дъщери и синове. Тя знае как да обича завинаги.