НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как болката в колене и ставите ще отмине и ще ходите...

Ето как болката в колене и ставите ще отмине и ще ходите леко!

0
Ето как болката в колене и ставите ще отмине и ще ходите леко!
Ето как болката в колене и ставите ще отмине и ще ходите леко!

За съжаление, болката в ставите ми е известна от първа ръка, въпреки че все още съм много далеч от напредналата възраст.

Но от дете активно се занимавам със спорт, така че в живота ми преживях различни травми, навяхвания, разтежения. Разбира се, всичко лекувах бързо, но болката периодично се появяваше, най-често в коленете. Особено когато времето се променяше или при тежки натоварвания – например, когато целият ден съм била на крака.

Винаги съм си мислела, че това състояние ще ми остане за цял живот. Но, за щастие, преди няколко години, бабата-съседка (между другото, много енергична и подвижна) сподели с мен една магическа рецепта. Отначало не вярвах, че тя може да помогне, но когато завърших пълния курс, бях убедена, че наистина работи!

При болни колене

Рецептата е съвсем проста: трябва да вземете обикновен лук, да го разрежете на половина, а след това на още 2 части. След това вземете чиста кърпа или марля (превръзка), прикрепете лука към коляното от двете страни и увийте, като фиксирате здраво за крака. Ако правите подобни компреси в продължение на три дни подред, болката ще изчезне.

Друг добър инструмент ми препоръча съседката на вилата. Вземете половин чаша мед, добавете няколко капки йод и една чаена лъжичка сол (отгоре). Всичко се разбърква добре до гладкост. Нанесете получения мехлем на коляното, покрийте го с листо на  репей, увийте го с нещо топло отгоре – например шал. Закрепете всичко с еластична превръзка.

Този компрес трябва да се държи на крака поне един ден и след това да се смени с нов. Направете компреса, за да облекчите болката. По правило това става много бързо.

Прекрасна тинктура – не боли и ходите леко!

Не винаги е възможно да ходите с компрес по цял ден. Но има добри инструменти, които могат да бъдат приложени през нощта. Аз ги използвам, както и моите родители, както и моите баби и дядовци. Ето още една рецепта, която винаги облекчава болката перфектно – това е инфузията от глухарчета. Може да се втрива не само в коленете, но и в областта на други болни стави (глезени, пръсти на краката и др.).

Вижте още: Плосък корем без гладуване и изтощителни упражнения

Трябва да изчакате глухарчетата да цъфнат. Съберете ярко жълти цветя, напълнете с тях 1 литър буркан (можете да вземете буркан и от 1,5 литра). След това залейте цветовете с медицински спирт от 96 градуса до върха. Затворете буркана, поставете инфузията на тъмно място в продължение на 7 дни. След това можете да натривате с получената тинктура през нощта възпалените стави. Болката ще премине бързо и за дълго време ще ги забравите.

Ако упорито се лекувате, тогава ще можете да се излекувате завинаги!