НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Нумерологията ще ви помогне да изчислите най-важните си години

Нумерологията ще ви помогне да изчислите най-важните си години

Нумерологията ще ви помогне да изчислите най-важните си години
Нумерологията ще ви помогне да изчислите най-важните си години

Оскар Уайлд е казал, че бъдещето е трудно да се избегне. Използвайки нумерологията, можете да узнаете предварително кога ще започне нов период в живота ви.

Забелязали ли сте, че най-важните събития често се случват в определен момент и след това се повтарят? Според нумерологията това не е случайно.

Използвайки само годината на раждане, можете да изчислите кармичните години – периодите, в които може да се окажете в изключително трудна, важна или знакова ситуация. Тогава ще срещнете хора, които ще окажат голямо влияние върху съдбата ви, например бъдещия ви съпруг или човекът, който ще стане вашият най-добър приятел.

Изчисляване на кармичните години според нумерологията

Има два начина, всеки от които има своите предимства.

Метод 1

Позволява ви да “погледнете” в бъдещето и да откриете онези години, в които се случва нещо важно. Ако следвате тази система, тогава първата кармична година е тази, в която човек е роден. За да изчислите следващия важен период, трябва да добавите към това 4-цифрено число всички цифри, от които се състои.

Третата кармична година се изчислява чрез повтаряне на тези действия, но сега добавете числото към втората кармична година. И така продължете със следващите години.

Пример: година на раждане – 1980 г.

  • Първа кармична година – 1980 г.
  • Втора: 1980 + 1 + 9 + 8 + 0 = 1998
  • Трета: 1998 + 1 + 9 + 8 + 0 = 2016
  • Четвърта: 2016 + 1 + 9 + 8 + 0 = 2034

Метод 2

Благодарение на него можете да разберете на каква възраст ще настъпят значителни промени в живота ви – физически, психологически и морални. В тези периоди трябва да сте по-внимателни към здравето си.

Методът взема под внимание не само годината, но и други фактори – деня и месеца на раждане. Необходимо е да се добавят всички числа и да се раздроби полученият резултат в едноцифрени числа и да се сумира отново. По този начин ще изчислите числото на своя жизнен път. Кармичните периоди ще бъдат тези, чиято сума ще даде тази цифра.

Пример: Вие сте родени на 15.11.1980.

  • Изчисляване на числото на жизнения път: 1 + 5 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 0 = 26; 2 + 6 = 8
  • Това означава, че кармичните периоди са годината ви на раждане, както и възрастта на 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71, 80, 98 години.

Вижте още: Ето как един обикновен душ може да промени живота ви

Между другото, ако сте решили да изчислите кармичните си години и по двата метода и намерите съвпадения, тогава тези години са особено важни. Тогава ще се озовете в ситуации, които са от решаващо значение за живота ви.

Нумеролозите съветват да се отнасяте към съдбата си с благодарност. Дори ако събитията, които ви очакват, са с отрицателен характер, с течение на времето ще осъзнаете, че техните последствия са били положителни.