НАЧАЛО ЗДРАВЕ По-младежки вид още днес с помощта на тези средства

По-младежки вид още днес с помощта на тези средства

0
По-младежки вид още днес с помощта на тези средства
По-младежки вид още днес с помощта на тези средства

По-младежки вид още днес с помощта на тези средства

5 съвета за по-младежки вид
Всяка жена иска да има здрава и добре изглеждаща кожа. Но не всички знаят за следните трикове. Те са прости, но лицето се преобразява, ако ги прилагате редовно.

Лед
За да подсилите ефекта, пригответе отвара от лайка и я замразете. Порите се свиват и тенът на лицето се изравнява. Сутрин обтривайте лицето си с кубче от отварата.

Ретинол
Състои се от витамин А и Е под формата на капсули. Необходимо е да пробиете капсулата с игла и да нанесете върху предварително почистено лице. Също така, средството може да се комбинира с нощен крем. Ретинолът подмладява кожата и отстранява възрастовите петна.

Пилинг
Не трябва да се злоупотребява с този метод, но не можете и да го пренебрегнете. Веднъж седмично, нежният пилинг ще придаде на кожата гладкост. Мъртвите частици се отстраняват и възпалението по кожата се намалява. Отличен домашен пилинг – утайка от кафе.

Слънцезащитна козметика
Слънцето състарява кожата, както и солариумът. Необходимо е да се използва слънцезащитна козметика през всеки сезон. Следва да се променя само защитният фактор. Ако през зимата 15 SPF е достатъчен, то през лятото без 50 SPF не бива да излизате.

Овлажняващи средства
Необходимо е кожата да се подхранва и овлажнява. През зимата й влияе студът, топлината през лятото, а вятърът през есента и пролетта. Кожата се бели и губи привлекателността си. За да поддържате лицето си младо, използвайте глицерин и не забравяйте да изплаквате лицето си с минерална вода.