НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Ти си на 17, а той на 29 години. Ето какво точно...

Ти си на 17, а той на 29 години. Ето какво точно те очаква!

Ти си на 17, а той на 29 години. Ето какво точно те очаква!
Ти си на 17, а той на 29 години. Ето какво точно те очаква!

Ти си на 17, а той на 29 години.

Ти му говориш на “вие”, защото той е по-възрастен, а ти не се целуваш толкова добре.

Ти си на 21, а той на 33.

Трябва да пишеш диплома, а така ти се иска да бъдеш до сутринта в нощните клубове. Твоите приятели те канят за уикенда на три различни места. А ти избягаш излизанията петък вечер и се вцепеняваш на място – той е толкова възрастен!

Ти си на 23, а той на 35.

И това не е толкова лоша опция. Така казва майка ти. Но ти скъса с бившия си, който веднага се ожени за вашата най-добра приятелка. Почти си сряза вените, но ти нещо друго поиска в последния момент.

Ти си на 25, а той на 37.

Ти си готина, на върха на кариерата си, а е време да родиш. Твоя приятелка вчера си е сложила ботокс, ти, стояща до огледалото, разбираш, че скоро ще дойде и твоя ред. Също така си мислиш дали се нуждаеш от дете, вие толкова добре се справяте без него.

Ти си на 30, а той на 42

Ти вече си ударила 30, минало е време от първата ви среща, а сега той е на 42. Той все още е вървежен, защо ли не остарява толкова бързо? В края на краищата, вече сте на 30, все още можете да сте оборотна!

Ти си на 35, а той на 47.

Той е все още млад, макар и малко отлежал. Само лъжете себе си – той е в страхотна форма. А теб момчетата не те заглеждат от дълго време. 

Ти си на 43, а той на 55.

Дъщеря ти каза вчера, че се омъжва. И чака, разбира се, дете. Скоро ще станеш баба, но защо тя е толкова щастлива?! Животът ѝ е преминал, преди да започне!

Вижте още: В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна

Ти си на 50, а той на 62.

Той беше здрав и весел. Вчера, беше рождения ти ден. А вечерта той получи инфаркт и внезапно изчезна. Прочитате, че според статистиката ще живеете още 25 години, но по някаква причина не искате.