НАЧАЛО ЗДРАВЕ Яжте това, ако страдате от крехки нокти, безсъние и обилен косопад

Яжте това, ако страдате от крехки нокти, безсъние и обилен косопад

0
Косата, кожата и ноктите ви ще бъдат здрави с това средство
Косата, кожата и ноктите ви ще бъдат здрави с това средство

Имате проблеми със съня? Косата и кожата ви не са в добро състояние, а ноктите ви постоянно се чупят? Това домашно средство може да възстанови вашето здраве и външен вид. Яжте 1 лъжица сутрин на празен стомах!

Имате ли проблеми със съня? Имате ли чупливи нокти? Страдате ли от косопад?

Дами и господа, ако сте отговорили с ДА на горните въпроси, най-вероятно имате нарушение на надбъбречните ви жлези. Знаете ли какво представляват надбъбречните жлези? Надбъбречните жлези са отговорни за секрецията на няколко важни хормона. Намират се в горната част на двата бъбрека. Според експерти, тяхната функция е да произвеждат много хормони, включително адреналин и стероиди.

Тези хормони помагат за регулиране на метаболизма, имунната система, кръвното налягане и помагат на организма да се справи със стреса. Както виждате, всяка дисфункция в нашите надбъбречни жлези може да предизвика много здравословни проблеми. Но не е нужно да се притеснявате, защото това е бърз и прост инструмент, който може да помогне на надбъбречните жлези да работят с максимална ефективност.

Забележка: това домашно лекарство е много лесно за приготвяне. Просто трябва да следвате  инструкциите.

Необходими са ви следните съставки:

  • Орехи
  • Мед
  • Магданоз
  • Стафиди
  • Джинджифил

Получаване:

Ето какво трябва да направите – първо, трябва да смелите орехите и магданоза заедно. След това добавете стафидите, малко мед и щипка джинджифил. Яжте 2 супени лъжици от сместа сутрин на празен стомах.

Вижте още: Това са двете най-добри средства за лечение на черния дроб

Как да използвате:

Експертите казват, че трябва консумирате средството 2 или 3 пъти седмично, за да възстановите баланса на тялото си и ще започнете да забелязвате, че през нощта ще спите много по-добре, а косата и ноктите ви ще бъдат много по-здрави и силни.

Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си.