НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини
Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Всички знаем, че идеалната диета не съществува, но има една тайна, която ще ви доближи до фигурата на мечтите ви – чай с канела.

Канелата е естествено средство за отслабване, което ще ви помогне в този процес, без да се побърквате във фитнеса или от диетите.

Това е идеално средство за изгаряне на мазнините в областта на талията, като допринася за ускоряване на метаболизма, контрол на гликемичния индекс, почистване на червата и разтваряне на коремните мазнини. Той влияе и върху високия холестерол.

В допълнение към всички тези ползи, чаят от канела е просто невероятен.

Необходими съставки:
1 л вода
1 пръчка канела или 5 супени лъжици канела на прах
резенче лимон
мед

Приготвяне:
Кипнете вода за 2 минути и изключете котлона. Поставете пръчката канела или 5 супени лъжици канела на прах и оставете да престои за 10 минути.

Употреба:
Пийте по 3 чаши на ден, за предпочитане сутрин, следобед и вечер. Можете да го пиете горещ или студен и да добавите мед на вкус. Можете да добавите лимонов сок или лимонови резенчета за по-добър вкус.

Предупреждение: бременни или кърмещи жени или хора, страдащи от стомашни язви не трябва да пият тази напитка поради възможното съкращение на матката, причинено от канелата.