НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила

Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила

1
Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила
Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила

Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила

Слушали сме много за лошите очи и магиите, всички ние имаме недоброжелатели и завистници. Понякога „лошият” човек дори не трябва да изпълнява никакви магически ритуали, за да съсипе живота на жертвата. Някои толкова силно желаят злото на другия, че то неминуемо се случва.

Но въпросът е и в нашата уязвимост. Така че, няма значение дали вярвате или не в силата на магията, трябва да знаете основните методи за самозащита.

На първо място, лошите очи разрушават нашето енергийно поле. Известно е, че енергията е свързана с психиката, а психиката – с физическото състояние на човека. Съществува дори науката психосоматика, която изследва връзката между психичното състояние на човека и неговото физическо заболяване.

Има много начини за отблъскване на негативната енергия, както и методи за отстраняването й. Искам да ви споделя трите правила, които ще ви помогнат да се предпазите от вредното въздействие на другите.

3 правила за защита
Нормализирайте психологическото си състояние
Необходимо е да имате постоянно стабилно психологическо състояние. Това означава, че ако сте изнервени по някаква причина, трябва да направите нещо по въпроса. Най-често, уроките се насочват към хора, които са подозрителни, нервни, притесняващи се за всичко, раздразнителни, което отслабва енергийното им поле. По-просто казано, ако човек е заобиколен от положителни моменти, самият той прави добри дела, има добри помисли, тогава уроките не могат да му навредят. Ако той е небалансиран, понякога мрази всички около себе си, завижда, ядосва се, тогава той е най-уязвим към уроките.

Намерете защита и вярвайте в нея
Можете искрено да вярвате в Божията защита, в присъствието на Ангела-Пазител, който винаги е на вашето рамо, носете амулет, талисман и четете молитви. Важно е да имате поне някаква защита, в която искрено да вярвате. Ако сте вярващ, вашата защита е кръстът и молитвата. Казват, че амулети, които майката или бабата дава на децата, имат най-голяма сила.

Не пожелавайте зло на хората
Това правило също заслужава внимание. Като цяло, от гледна точка на някои обичаи и повечето религии, да желаете злото на хората е грях. В крайна сметка всичко в този живот се връща като бумеранг. Дори ако човек ви нарани много, направил е нещо лошо, обидно, опитайте се да изгоните негативните мисли от себе си. Всичко е много просто. Вие съзнателно желаете зло на човека. И, ако човек има сериозна защита и силно енергийно поле, тогава злото ви просто ще се върне обратно към вас.

Ако вярвате в зли духове, то тогава, те със сигурност ще се прилепнат към вас.

Ако някой ви говори за проклятия или магии, не мислете за това по-късно. Колкото повече вярвате в това, толкова по-вероятно е плановете ви да се провалят. Важно е да бъдете по-спокойни, да желаете на хората добро, да вярвате, че имате защита в лицето на Ангел-Пазител или някакъв талисман и тогава всичко ще бъде наред за вас.