НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете цялото си тяло с тази японска техника

Почистете цялото си тяло с тази японска техника

0
Почистете цялото си тяло с тази японска техника
Почистете цялото си тяло с тази японска техника

В нашето тяло има бактерии и токсини, които трябва да се изхвърлят навреме. В противен случай те ще предизвикат различни здравословни проблеми и сериозни заболявания.

Има много методи за детоксикация, но най-ефективния от тях е тази техника за крака.

Повечето нерви в тялото са разположени именно на краката. Ето защо детоксикацията на вашето тяло е много по-ефективна с помощта на краката.

Напълнете ваната с топла вода и добавете половин чаша английска сол, половин чаша сода, половин чаша морска сол, половин чаша ябълков оцет и малко етерично масло по ваш избор. Разбъркайте добре, докато всички съставки се разтворят и натопете краката си в сместа.

Дръжте краката си във водата 30 минути. Ако почувствате слабост, не се притеснявайте, тъй като това е част от детоксикацията. Препоръчва се също да се увеличи приемът на магнезий в ежедневния хранителен режим.

За да увеличите нивото на магнезия в тялото, можете да направите вана с половин чаша сол и етерично масло по ваш избор.

Разбъркайте до разреждане и добавете бентонитова глина към водата, предварително смесена с вода.

Дръжте краката си в сместа в продължение на 25 минути на ден, за да увеличите нивото на магнезия в организма и да подобрите усвояването на други хранителни вещества.

Вана с джинджифил и водороден пероксид

Напълнете ваната с гореща вода и добавете чаша водороден пероксид и лъжица прах от джинджифил. Дръжте краката си във ваната 30 минути. Това ще помогне за възстановяване на клетките и тъканите, както и за очистване на организма от всички токсини и бактерии.

Вижте още: Квас от цвекло за понижаване на високото кръвно налягане

Независимо кой метод изберете от тези три, трябва да изпълнявате процедурата непрекъснато в продължение на един месец.