НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинацията от мед и канела значително ще подобри здравето ви

Комбинацията от мед и канела значително ще подобри здравето ви

0
Комбинацията от мед и канела значително ще подобри здравето ви
Комбинацията от мед и канела значително ще подобри здравето ви

Тази смес може да направи чудеса и да ви излекува от много болести. Рецептата е много проста и се състои от 2 компонента: мед и канела.

Комбинацията от мед и канела предотвратява инфаркт, намалява нивата на холестерола, спомага за облекчаване на дишането и укрепва сърцето.

Свойства на тази смес:

Лекува възпаление на пикочния мехур

Ако искате да се отървете от тази неприятна болест, можете да опитате следната рецепта: 2 чаени лъжички канела и 1 супена лъжица мед се смесват в чаша топла вода. Тази комбинация успешно убива бактериите в пикочния мехур.

Лекува сърдечни заболявания

Направете паста от 1/2 чаена лъжичка канела и 1 чаена лъжичка мед. Тази комбинация предотвратява инфаркт, понижава холестерола и укрепва сърцето.

Лекува настинка

Можете да се отървете от настинката много лесно и бързо с щипка канела и 1 супена лъжица топъл мед. Консумирайте тази смес в продължение на три дни!

Лекува артрит

Ако страдате от това заболяване, трябва да използвате напитка от 2 чаени лъжички мед, 1 чаена лъжичка канела и 1 чаша гореща вода. Напитката трябва да се консумира сутрин и вечер.

Понижава холестерола

Нуждаете се от 3 чаени лъжички канела и 2 супени лъжици мед, смесени в ½ литър вода. Тази смес е много полезна за тези, които страдат от висок холестерол.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ви препоръчваме да потърсите съвет от лекар. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.

Вижте още: Почистете бъбреците с тази стара и изпитана рецепта

Редовната консумация на мед и канела ще ви върне загубеното здраве, ще ви държи млади и ще удължи живота ви. Бъдете здрави!