НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете бъбреците с тази стара и изпитана рецепта

Почистете бъбреците с тази стара и изпитана рецепта

0
Почистете бъбреците с тази стара и изпитана рецепта
Почистете бъбреците с тази стара и изпитана рецепта

Този метод за лечение на бъбреците, използван от векове в традиционната медицина, отдавна e доказал своята ефективност.

Много хора страдат от камъни в бъбреците, които причиняват доста проблеми. Въпреки това, ситуацията може да се нормализира благодарение на този традиционен метод само за 10 дни.

Рецептата се основава на просото, което премахва камъните от бъбреците и се използва за предотвратяване на проблеми с пикочния мехур.

Просото има много лечебни свойства и висока хранителна стойност, а ако имате проблеми с бъбреците, използвайте тази най-ефективна и популярна рецепта, която ще ви излекува напълно и без никакви странични ефекти (разбира се, ако не сте алергични към зърнени храни).

Правилния метод за приготвяне и неговото приложение

Вечерта измийте 1 чаша (200 грама) просо в топла вода. След това я изсипете в голям буркан (3 литра), напълнен с 2/3 гореща вода. Покрийте буркана с капак, разклатете добре, увийте го в нещо, за да остане по-дълго време топъл и го оставете за една нощ.

На сутринта отново разклатете буркана. Бялата непрозрачна течност, която виждате, ще стане вашето лекарство.

Изсипете бялата течност в друг съд, от който пийте през деня, когато пожелаете.

Не трябва да изхвърляте останалото просо. Използвайте го, за да направите здравословна закуска – 1 чаша просо, 3 чаши вода, подправки (варете 15 минути).

Вечерта пригответе нова партида на следващия ден. Препоръчително е да се следва тази програма за лечение за 10-15 дни. След тези две седмици камъните трябва да омекнат и да се изхвърлят през уринарния тракт.

Вижте още: Тинктурата, която убива всички инфекции в организма

Предотвратяването на образуването на камъни ще даде възможност на тялото да избегне различни заболявания и, естествено, да го почисти.