НАЧАЛО ЗДРАВЕ Най-простият и евтин начин да се отървете от болките в ставите

Най-простият и евтин начин да се отървете от болките в ставите

0
Най-простият и евтин начин да се отървете от болките в ставите
Най-простият и евтин начин да се отървете от болките в ставите

Най-простият и евтин начин да се отървете от болките в ставите

Изпитвали ли сте някога болка в ставите? Ако това е така, тогава знаете колко е неприятна болката и е почти неизбежна за повечето хора.

Проблеми с коленете, раменете, лактите, бедрата и други по-малки стави могат да очакват почти всички хора, които водят заседнал начин на живот, т.е. работят на компютър.

Тези проблеми започват да се проявяват след 45-годишна възраст. Но какво, ако болката се появи на 25-та или 30-та година? Наистина ли е проблем, който идва с годините?

Разбира се, за болките в ставите може да има и други причини, които не са свързани с възрастта и работата пред компютър. Тук се включват нараняванията, различни травми, фрактури, претоварване, повтарящи се движения, дължащи се на естеството на работата, артрит и ревматизъм.

Тази рецепта от народната медицина, която се състои от много прости съставки помага още след първото приложение.

Необходими съставки:
1 супена лъжица горчица
1 супена лъжица люта горчица
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица вода

Приготвяне:
Смесете всички съставки, докато сместа стане хомогенна. Съхранявайте в малка празна кутийка от крем или в друг подходящ съд.

Употреба:
В случай на неприятна болка, нанесете от този крем на възпаленото място. Покрийте с найлонова торбичка или фолио и увийте с шал, за да затоплите мястото. Най-добре е шалът да е вълнен.

Оставете за 1.5-2 часа. Повторете процедурата преди лягане, така че ставите да си “починат” след лечението, а на сутринта измийте “крема”.

Повторете процедурата 4-5 дни подред. Ще почувствате резултатите веднага. Съхранявайте сместа в хладилник, но не повече от 5-6 дни.