НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта от две съставки: Изтрива бръчките и възрастовите петна

Рецепта от две съставки: Изтрива бръчките и възрастовите петна

0
Рецепта от две съставки: Изтрива бръчките и възрастовите петна
Рецепта от две съставки: Изтрива бръчките и възрастовите петна

Тази рецепта е решение за множество кожни проблеми. Рецептата е приготвяна от козметиците от клиниката на Кремъл за съпругите на тогавашните членове на правителството.

Всички сме добре запознати с невероятните предимства на растението алое вера и кокосовото масло и как те влияят върху здравето на кожата. Малцина обаче знаят, че от комбинацията на тези два компонента ще получите напълно нова и уникална формула, която има невероятни свойства и може драматично да подобри здравето на вашата кожа.

Едно от свойствата на тази магическа комбинация е, че тя е идеалното решение за бързо отстраняване на стриите от кожата.

Приготвянето на този гел е изключително лесно, а алое вера и кокосовото масло често се използват в козметиката и двете съставки са лесно достъпни за всички.

Алое вера е много ефективно при лечение на изгаряния и раздразнения на кожата, облекчава алергичните реакции на кожата, помага за отстраняване на стриите, бръчките и зачервяванията, подмладява и хидратира кожата.

Кокосовото масло отлично хидратира и подхранва кожата, има антибактериални и противогъбични свойства.

Необходими съставки:
100 гр. алое вера гел
100 гр. органично кокосово масло в твърдо състояние
няколко капки етерично масло по желание

Приготвяне:
Поставете алое вера и кокосовото масло в купа и разбъркайте внимателно за около 5 минути, докато сместа стане хомогенна.

Добавете няколко капки етерично масло и разбъркайте.

Поставете гела в чист стъклен съд с подходящ капак и съхранявайте при стайна температура.

Употреба:
Нанасяйте върху кожата два пъти дневно. Най-добре е след душ, защото порите се отварят и кожата по-лесно абсорбира всички полезни вещества.