НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Силна интуиция притежават тези 3 знака от Зодиака

Силна интуиция притежават тези 3 знака от Зодиака

0
Силна интуиция притежават тези 3 знака от Зодиака
Силна интуиция притежават тези 3 знака от Зодиака

Тези три водни знака, равноотдалечени един от друг в зодиакалния кръг, се открояват със силна интуиция и не е необходимо да разчитат на логиката. Представителите на тези знаци могат да предвидят събитията и да избегнат ударите на съдбата, като използват и подобрят интуицията си.

Риби

Рибите са знак с деликатна душевност. Отличават се с мощна и дори мистична интуиция. Те често действат така, сякаш съдбата сама шепне в ухото им. Благодарение на тази особеност, мъжете – Риби с лекота създават полезни контакти, макар и доста странно да се отнасят към живота понякога, сякаш не знаейки какво да правят със знанията си.

Що се отнася до жените – Риби, тяхното ниво на интуиция е толкова високо, че останалите дори ги обвиняват в ясновидство.

Скорпион

Добре развита интуиция имат и Скорпионите. Но за разлика от Рибите, тяхното „шесто чувство” е много практично. “Просто знам всичко”, това е основната фраза на Скорпиона. Представителите на този знак обръщат всичките си предчувствия в своя полза.

Жената – Скорпион, например, след първата среща, може веднага да каже дали ще има бъдеще с този човек; тя може да предскаже думите и делата на другите хора. Мъжът – Скорпион също е малко вероятно да допусне грешка, когато прогнозира събитията. Често се случва, така че Скорпионът казва нещо на шега, но скоро думите му се сбъдват. Затова ги слушайте по-често.

Рак

Ракът по принцип е необикновен знак, тъй като е склонен към мистицизъм. Представителите на първия воден знак са вродени емпати, те усещат чуждата душа и така създават добри приятелства и намират качествени събеседници.

Вижте още: Ето какво ще донесе късмет на всеки зодиакален знак

Жените – Рак често могат не само да изслушват, но и да дават полезни съвети, които черпят от самата Вселена. Тази функция лесно може да бъде обърната и в друга посока – Ракът е способен да разпознае най-дълбоките човешки мотиви и да идентифицира всякаква фалшивост.

loading...
loading...