НАЧАЛО ЗДРАВЕ Вълшебен крем, който изглажда бръчките за 7 дни

Вълшебен крем, който изглажда бръчките за 7 дни

0
Вълшебен крем, който изглажда бръчките за 7 дни
Вълшебен крем, който изглажда бръчките за 7 дни

Вълшебен крем, който изглажда бръчките за 7 дни

Направете си този домашен крем и няма да съжалявате. Рецептата е много лесна:

Необходими съставки:
1 жълтък (най-добре от домашно яйце)
2 супени лъжици бадемово масло (или зехтин)
½ супена лъжица мед
2 чаени лъжички вазелин (медицински)

Приготвяне:
Разтопете вазелина на пара. След няколко минути, когато се разтопи напълно, отстранете го от котлона и добавете останалите съставки. Разбъркайте добре. Поставете крема в подходящ съд и съхранявайте в хладилника.

Внимавайте жълтъкът да не се свари в процеса на разбъркване. Добавете постепенно вазелина към жълтъка при постоянно разбъркване. Някои хора използват сварен жълтък, но ефекта е по-голям, ако използвате суров жълтък.

Този домашен крем е идеален продукт за грижа за кожата: хидратира, изравнява тена, намалява дълбоките бръчки и забавя стареенето.

Подходящ за всеки тип кожа. Видими резултати се забелязват само след 7 дни редовна употреба. Тези, които обичат да се грижат за кожата си, ще харесат този крем.

Около очите кремът се нанася с потупване, а не с мазане. Първо се нанася тънък слой, а след това с показалеца и средния пръст, се потупва за няколко минути, докато кремът се абсорбира от кожата.

Останалата част от кожата и шията се масажират внимателно чрез потупване, пощипване и леко масажиране, за да се увеличи микроциркулацията и по-лесно да се абсорбира кремът.

Кремът се нанася само върху добре почистена кожа. Ако вашите пори са запушени и имате черни точки, препоръчително е да използвате пилинг и тоник преди това или да посетите козметик.

Кожата ви ще заблести още първия ден, а след една седмица ще забележите намаляване на дълбоките бръчки и изглаждане на по-фините.