НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от синузита и запушването на носа само за 1 нощ

Отървете се от синузита и запушването на носа само за 1 нощ

0
Отървете се от синузита и запушването на носа само за 1 нощ
Отървете се от синузита и запушването на носа само за 1 нощ

Искам да споделя една полезна рецепта, която ще ви помогне да се справите със синузита и запушването на носа буквално за 1 вечер. Средството е толкова просто, че още днес можете да го използвате у дома.

Наистина ми хареса резултата! Опитайте го и вие.

Необходими ви са само 2 съставки, които са във всяка кухня.

В тази статия ще ви разкажем за уникално домашно лекарство при синузит и запушване на носа. Синузитът често причинява тежки главоболия, които пречат на работата и почивката. Ето защо, ако страдате от подобно заболяване, дори най-сериозните лекарства няма да могат да ви помогнат.

Можете да приготвите горещо лекарство за лечение на синузит за 1 вечер. Изсипете 100 грама прясно настърган хрян в чаша вода. Сместа се затопля на котлона. Поставете тенджерата на подложка, покрийте я с кърпа и дишайте над парите, наситени с хрян. Вдишвайте изпаренията 7 минути. Сигурна съм, че на следващата сутрин няма да има следа от назалното ви запушване.

За да преодолее синузита и да дишате свободно, вземете обикновен бял оцет и хрян.

Вижте още: Този лек помага при всякакви проблеми със стомаха

Приготвяне:

Вземете малък корен от хрян и го настържете на ренде. Поставете в стъклен буркан и залейте хряна с оцет, така че леко да го покрие. Оставете бурканчето в хладилника до вечерта. След това отворете буркана и дишайте. Лечението продължава 3 дни подред. Това е достатъчно, за да елиминирате синузита и неприятното главоболие.