НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Узнайте вашия собствен стил, като изберете колие

Тест: Узнайте вашия собствен стил, като изберете колие

0
Тест: Узнайте вашия собствен стил, като изберете колие
Тест: Узнайте вашия собствен стил, като изберете колие

Бижутата могат не само да подчертаят вашата красота, но и да разкрият много за вас. Например, какво е вашето усещане за стил, какви дрехи отговарят на вашия вкус, какъв вид възприятие за красотата е характерно за вас.

Как да изберете бижу?

Ако веднага разпознаете стила си, изберете него. Ако харесвате няколко бижута наведнъж, изберете това, което предизвиква най-голямо вълнение във вас.

А сега разберете колко важен е изборът на бижута!

Колие 1

Вие сте консервативни и обожавате класическия стил. Вашият избор е правилната форма и естествената красота. Оскъдни дрехи, плътен грим – всичко това очевидно не е за вас. Елегантност и сдържаност – това са основните компоненти на вашия стил. Хората около вас много ви ценят!

Колие 2

Харесвате ли винтидж бижута? Можете да се наречете собственик на уникален чар и специално обаяние! Винтиджът ви подхожда много добре, умело съчетавате дрехи, прическа, грим и бижута и умеете да създавате уникален холистичен вид. Сред останалите представители на нежния пол вие сте, които оставате завинаги в паметта на мъжете, защото вашият образ е най-ярък!

Колие 3

Какъв стил е подходящ за вас? Този лек, “пролетен” стил, който ви прави собственици на неповторим чар, създава аура на мистерия около вас, кара мъжете да се обръщат след вас. Жената трябва да има тайна – и тя, разбира се, е във вас и привлича хората около вас.

Колие 4

Изкуството да избирате бижута се основава на вашата романтична душа! Естествен и романтичен стил, от който имате по много. Естествените цветове в дрехите, грима и аксесоарите перфектно ви подхождат. Вие постоянно се стремите да се обграждате с хармония. Създаването на цялостен образ не ви създава трудности, защото чувството за красота е развито много силно във вас!

Колие 5

Вие предпочитате най-луксозните бижута! Стилът ви е ярък, женствен, благороден. Благодарение на изискания си вкус, винаги ще бъдете в центъра на вниманието. Вие сте истинска кралица. Скъпият стил ви подхожда повече от на другите!

Вижте още: Магическите карти Таро разкриват какво ви очаква тази пролет

Колие 6

Изисканият стил е най-доброто отражение на вашата индивидуалност. Изискана визия – в дрехите, в прическата, в аксесоарите – всичко това ви прави уникални и привлича възторжените очи на мъжете към вас! Можете да се наричате модерна жена. Усещането за красота е развито във вас много дълбоко!