НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашно средство, което възстановява костите и ставите

Домашно средство, което възстановява костите и ставите

0
Домашно средство, което възстановява костите и ставите
Домашно средство, което възстановява костите и ставите

Домашно средство, което възстановява костите и ставите

Страдали ли сте от болки в коленете, костите или ставите като цяло? Истината е, че за тези болки има много причини: заседнал начин на живот, физическа активност или просто травма. Това може да бъде много досадно и болезнено преживяване.

Затова днес ще споделим напълно естествено средство, което ще ви помогне да излекувате тези болки, както и ще ви помогне да възстановите костите си.

Приготвя се много лесно и съставките са лесно достъпни.

Естествена рецепта за възстановяване на костите и ставите
Въпреки че на пазара има много средства за облекчаване на тази болка, повечето от тях съдържат голямо количество химикали, които в крайна сметка могат да повлияят на вашето здраве, така че ние искаме да споделим абсолютно естествена и ефективна рецепта, която можете да използвате в уюта на вашия дом.

Трябва да се отбележи, че ако симптомите на дискомфорт и болка не се подобрят скоро след консумация на тази напитка, по-добре е незабавно да се консултирате с лекар, за да изключите определени състояния.

Съставките, необходими за приготвянето на този натурален коктейл, са както следва:
8 супени лъжици ленено семе
4 супени лъжици сусам
3 супени лъжици стафиди
2 супени лъжици неароматизиран желатин
200 гр. мед
40 гр. тиквени семки

Приготвяне:
Добавете всички съставки в блендер, разбийте добре, докато получите хомогенна смес и след това я изсипете в стъклен съд, съхранявайте в хладилника.

Препоръчваме използването на две супени лъжици от тази напитка, за да облекчите всички видове болка и дискомфорт, свързани с костите и ставите. Консумирайте на празен стомах и преди вечеря, общо 4 супени лъжици на ден.

Ако сте постоянни, ще започнете да забелязвате как костите ви стават по-силни и ви позволяват да извършвате повече действия и, разбира се, ще се сбогувате с болката завинаги.