НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как правилно да оформите веждите си: Нова гореща тенденция

Ето как правилно да оформите веждите си: Нова гореща тенденция

0
Ето как правилно да оформите веждите си: Нова гореща тенденция
Ето как правилно да оформите веждите си: Нова гореща тенденция

Ето как правилно да оформите веждите си: Нова гореща тенденция

Когато чуем думата контуринг, то се сещаме за контуриране на лицето. Въпреки това, техниката отиде доста по-далеч и днес ни предлага да оформим нашите вежди по оригинален и свеж начин! Невероятно, но контурингът върши отлична работа тук.

Контурингът на веждите помага да промените не само формата, но и обема. Искате ли да я овладеете? Тогава продължете да четете!

1.Подготовка на веждите


Необходимо е подготвяне на веждите. Първо, трябва да сте сигурни, че няма остатъци от овлажняващ крем, фон дьо тен и пудра. На второ място, с помощта на специална четка за вежди, трябва да ги „срешите” за да придобиете точната форма.

2.Създаване на контура


За контура ще ви трябват два нюанса на продукти за вежди: по-тъмен и по-светъл. Най-добре е да използвате пудра, защото е по-лесно за нанасяне. Със скосена четка за вежди с тъмния продукт очертайте горната и долната граница на веждите. Не притискайте силно, в противен случай ще получите вежди, сякаш нарисувани по шаблон.

3.Запълване на контура


С помощта на четката нанесете от тъмния цвят в центъра на веждите. Така веждите не само визуално ще изглеждат по-гъсти, но ще придобият и обем.

4.Градиент


Време е да използвате светлия нюанс. Необходимо е да оцветите краищата на веждите. Нанасяйте към центъра на веждата, като го слеете с по-тъмния цвят. Без това сливане, няма да се получи търсеният ефект.

5.Хайлайтинг


И накрая, последната стъпка в оформянето на веждите е използването на хайлайтър. Нанася се в малко количество в краищата на веждите. Нанесете над веждата и върху горния клепач. Това ще създаде контраст с тъмния цвят на веждите и ще ги направи по-ярки.