НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Месецът на раждане определя характера на дамите

Месецът на раждане определя характера на дамите

0
Месецът на раждане определя характера на дамите
Месецът на раждане определя характера на дамите

Месецът на раждане определя характера на дамите

Не знам как това се случва, но хората, родени в един месец, често имат подобни черти. Ето какво е общо между различните момичета, обединени от месеца на раждане.

Януари
Януарските момичета са невероятно амбициозни, но в същото време те са сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но въпреки това не обичат да говорят за чувствата си.

Те допускат до себе си само хора със същото интелектуално ниво и сходни възгледи.

Февруари
Родените през февруари са романтични по природа и при комуникацията с тях трябва да проявявате голямо търпение. Не всеки ще ги разбере заради постоянната промяна на настроението. Мисленето им е абстрактно. И още: ако ги предадете, няма да ги видите повече.

Март
Те притежават харизма и чар. Те са верни и отдадени, но се влюбват трудно. Те могат да бъдат очарователни и сладки, стига да не ги разстроите с нещо. Но все пак – животът до човек, който е роден през март, е чисто удоволствие.

Април
През април, като правило, се раждат момичета, които лесно могат да установят отношения с почти всеки човек и са надарени с качества на дипломат. Вярно е, че повечето от тях са достатъчно ревниви и ако сте подкопали тяхното доверие, по-добре е да си тръгнете сами. В същото време априлското момиче може да ви направи най-щастливия човек на земята. Те се разкриват пред онези, които спечелят тяхното доверие.

Май
Те са постоянни и имат принципи. Те са много атрактивни, което, между другото, често се съчетава с труден характер. Ако се запознаете с такова момиче, никога няма да го забравите. Не се опитвайте.

Юни
Любопитни, общителни и креативни – трите основни характеристики на младите дами, родени през юни. Проблемът е, че те първо говорят и след това мислят. Но по-скоро биха казали истината в очите, отколкото зад гърба ви. И да, между другото, мъжът може лесно да стане играчка в ръцете им.

Юли
Момичетата, които имат щастието да се родят в средата на лятото, са честни, красиви, загадъчни и много умни. Те не обичат конфликтите и са изключително честни с всички. Но ако ги измамите дори веднъж, ще ги загубите завинаги. Запомнете това.

Август
Родените през август съчетават егоизъм и голямо сърце. Не спорете с тях, рано или късно, това момиче ще спечели. Тези жени са надарени с изключително чувство за хумор, но мразят подигравките на техен гръб. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и почти никога не страдат от липса на внимание от противоположния пол. В тяхно присъствие мъжете буквално губят ума си.

Септември
Това е месецът на дисциплинирани, добри и красиви жени. Те никога не прощават на предателите. И ако ги нараните, те ще търсят отмъщение. И ще го намерят. Те ценят дългосрочните взаимоотношения и никога за една нощ. В същото време те имат високи изисквания към партньора. Както се казва, само достойните ще оцелеят.

Октомври
Октомврийските момичета имат силен характер, интелигентни са и са скрити за публиката. Те отварят душите си, но не пред всеки и не винаги, страхувайки се, че ще бъдат наранени. Другите жени често им завиждат.

Ноември
Това са жени, които са една крачка пред другите и лесно разпознават лъжата. Не си играйте с тях. Всичко, което трябва да знаете за тези момичета е, че никога не трябва да питате за тяхното мнение, ако не сте готови да чуете истината.

Декември
През декември се раждат нетърпеливи, но щастливи дами. Те, както се казва, винаги ще намерят начин да излязат сухи от водата. Те знаят как да се веселят и имат голямо сърце. Често биват наранени, но очевидно Бог ги облагодетелства, защото накрая получават това, което искат.