НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО По формата на ноктите ще научите много за човека

По формата на ноктите ще научите много за човека

По формата на ноктите ще научите много за човека
По формата на ноктите ще научите много за човека

Обърнете внимание на формата на ноктите си и вижте какъв е вашият характер!

Ръцете са нашата визитка. Ако на събеседника ни му се изпотят дланите, скрие ги зад гърба си и пръстите му започнат да треперят – това е достатъчно да разберем много за човека.

Ако ноктите са мръсни и развалени, можем също да направим няколко заключения. Въпреки това, съществува схващането, че дори само формата на ноктите може да разкрие много за характера.

Има 7 от най-често срещаните форми. Открийте своята.

1) Вертикално продълговати нокти

Вие сте творчески и общителен човек. Хората обичат да са около вас. Имате добри отношения с повечето от приятелите си.

Вие сте романтични и малко чувствителни. Често обръщате твърде много внимание на детайлите и губите от поглед голямата картина.

2) Хоризонтални и широки нокти

Вие не се страхувате да кажете истината и това, което мислите. Наистина искате да помогнете на другите, така че често казвате това, което хората не искат да чуят, знаейки, че е абсолютно вярно.

Знаете точно какво искате в живота. Вие сте амбициозни и енергични. Тези черти привличат хората към вас, но понякога ви правят дръпнати и нетърпеливи.

3) “Кръгло яйце”

Не сте от онези, които следват всеобщия ритъм на живота – вие имате свой собствен ритъм. Той ви помага да живеете в хармония със себе си и да поддържате емоционален баланс. Винаги разумно и логично претегляте всички опции, преди да направите конкретна стъпка.

Вие знаете как да поддържате приятелство в продължение на много години.

4) Квадратни / правоъгълни

Вие сте много смел човек, но умеете да бъдете и търпеливи. Затова не се страхувате да правите рискови решения. Тези качества ще ви бъдат много полезни, ако станете шеф или решите да започнете собствен бизнес.

Вие сте сериозен човек и хората ви уважават за това. Веднага забелязвате дали някой се опитва да ви заблуди или да ви попречи да изпълните плановете си. Въпреки това, с близките си хора – със семейството, приятелите, любимия човек – не се страхувате да бъдете спокойни и дори закачливи.

5) Триъгълна форма

Честито! Вие сте гений (поне имате всички шансове). Вие не само сте в състояние да генерирате идеи, които не се срещат сред другите, но също така се стремите да довършите всичко до съвършенство. Бързо успявате в бизнеса. Хората често ви наблюдават с наслада.

6) Нокти с формата на бадем

Вие сте искрен човек, който се държи приятелски с всички. Имате добра душа и хората винаги могат да разчитат на вас. Те обичат да прекарват времето си с вас, защото винаги се опитвате да кажете истината и често правите комплименти.

Но добрата душа не ви пречи да останете решителни и твърди в трудна ситуация – винаги намирате изход.

Вижте още: Действайте незабавно, ако видите монета на вратата на колата

7) Остра форма

Вие сте амбициозни и трудолюбиви, готови сте да положите всички усилия, за да постигнете целта си. Винаги довеждате всичко до край и не се страхувате да излезете от зоната си на комфорт, за да придобиете нов опит.