НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО По формата на ноктите ще научите много за човека

По формата на ноктите ще научите много за човека

0
По формата на ноктите ще научите много за човека
По формата на ноктите ще научите много за човека

Обърнете внимание на формата на ноктите си и вижте какъв е вашият характер!

Ръцете са нашата визитка. Ако на събеседника ни му се изпотят дланите, скрие ги зад гърба си и пръстите му започнат да треперят – това е достатъчно да разберем много за човека.

Ако ноктите са мръсни и развалени, можем също да направим няколко заключения. Въпреки това, съществува схващането, че дори само формата на ноктите може да разкрие много за характера.

Има 7 от най-често срещаните форми. Открийте своята.

1) Вертикално продълговати нокти

Вие сте творчески и общителен човек. Хората обичат да са около вас. Имате добри отношения с повечето от приятелите си.

Вие сте романтични и малко чувствителни. Често обръщате твърде много внимание на детайлите и губите от поглед голямата картина.

2) Хоризонтални и широки нокти

Вие не се страхувате да кажете истината и това, което мислите. Наистина искате да помогнете на другите, така че често казвате това, което хората не искат да чуят, знаейки, че е абсолютно вярно.

Знаете точно какво искате в живота. Вие сте амбициозни и енергични. Тези черти привличат хората към вас, но понякога ви правят дръпнати и нетърпеливи.

3) “Кръгло яйце”

Не сте от онези, които следват всеобщия ритъм на живота – вие имате свой собствен ритъм. Той ви помага да живеете в хармония със себе си и да поддържате емоционален баланс. Винаги разумно и логично претегляте всички опции, преди да направите конкретна стъпка.

Вие знаете как да поддържате приятелство в продължение на много години.

4) Квадратни / правоъгълни

Вие сте много смел човек, но умеете да бъдете и търпеливи. Затова не се страхувате да правите рискови решения. Тези качества ще ви бъдат много полезни, ако станете шеф или решите да започнете собствен бизнес.

Вие сте сериозен човек и хората ви уважават за това. Веднага забелязвате дали някой се опитва да ви заблуди или да ви попречи да изпълните плановете си. Въпреки това, с близките си хора – със семейството, приятелите, любимия човек – не се страхувате да бъдете спокойни и дори закачливи.

5) Триъгълна форма

Честито! Вие сте гений (поне имате всички шансове). Вие не само сте в състояние да генерирате идеи, които не се срещат сред другите, но също така се стремите да довършите всичко до съвършенство. Бързо успявате в бизнеса. Хората често ви наблюдават с наслада.

6) Нокти с формата на бадем

Вие сте искрен човек, който се държи приятелски с всички. Имате добра душа и хората винаги могат да разчитат на вас. Те обичат да прекарват времето си с вас, защото винаги се опитвате да кажете истината и често правите комплименти.

Но добрата душа не ви пречи да останете решителни и твърди в трудна ситуация – винаги намирате изход.

Вижте още: Действайте незабавно, ако видите монета на вратата на колата

7) Остра форма

Вие сте амбициозни и трудолюбиви, готови сте да положите всички усилия, за да постигнете целта си. Винаги довеждате всичко до край и не се страхувате да излезете от зоната си на комфорт, за да придобиете нов опит.