НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как фамилията на мъжа влияе върху живота на жената

Ето как фамилията на мъжа влияе върху живота на жената

0
Ето как фамилията на мъжа влияе върху живота на жената
Ето как фамилията на мъжа влияе върху живота на жената

Ето как фамилията може да повлияе на живота ви

Името и фамилията на човек могат да повлияят на живота му – така казва нумерологията. Фамилията, дадена ви при раждането, винаги оказва влияние върху вашия характер.

Но ако приемете различно фамилно име след брака, живота ви може да се промени. Научете как да определяте енергията на вашето фамилно име.

Нумеролозите казват, че понякога, променяйки името си, можете да промените живота си към по-добро. Това важи в еднаква степен за всички, но най-вече за жените, тъй като именно те най-често трябва да избират фамилията на бъдещия си съпруг.

Как да определите енергията на фамилията?

Погледнете таблицата и добавете всички числа, които съответстват на всяка буква от вашето фамилно име. Ако получите двуцифрено число, например 12 или 23, съберете тези числа и вижте крайния резултат. Например, 12 = 1 + 2 – 3 (вижте 3). Има три изключения – ако получите число 11, 22 или 33 – не събирайте числата, а веднага прочетете тяхното значение.

1 – Вие сте лидер по душа. Устойчивият характер и желанието за победа умножават реалната сила няколко пъти. Никога няма да се объркате в трудна ситуация и винаги ще разберете как да действате и дори да постигнете най-добрия резултат.

2 – Нежна и безконфликтна личност, лесно можете да се впишете във всеки колектив. Вие сте обичани от приятели и роднини за вашия мек и добър характер. Вие сте тези, които са в състояние да помирят враждуващите колеги по време на работа и у дома, а това е вашият истински талант.

3 – Вие сте ярка и творческа личност и, знаейки това, вие не ставате арогантни, а общувате лесно и весело във всеки кръг. Могат само да завиждат на чувството ви за хумор. Вие сте душата на компанията.

4 – Практик човек, който е свикнал и обича да работи усилено. Работата ви носи удоволствие и не можете да си представите да не обичате работата си. Вашето благоразумие и логика ви правят чест.

5 – „Който не рискува, не пие шампанско” – това е вашето жизнено кредо. Винаги сте готови да рискувате, да промените живота си с главата надолу и това няма да ви причини особен дискомфорт. Премереният тих живот определено не е за вас.

6 – Вие сте прагматик до мозъка на костите. Трябва ясно да знаете какво правите и защо, както и да изчислите всички възможни последствия. Дори в личния си живот не бързате да се хвърляте с главата напред.

7 – Винаги се интересувате от нови знания, вие ги овладявате лесно и с удоволствие. Вие успявате да изградите бизнес, вие наистина харесвате управлението на хора. Понякога може да се каже, че сте досадни, защото обръщате внимание на всеки детайл, но само тогава вашият бизнес ще работи като часовник.

8 – Знаете как и обичате да печелите пари. Там, където един обикновен човек вижда проблем, вие вече обмисляте как да спечелите пари от него. Ако си спомняте, именно това е начинът, по който милиардерът Ричард Брансън започва своя бизнес.

9 – Вие сте голям романтик, но практическата страна на живота често ви смущава и ви депресира. Имате нужда от силен партньор, който ще се заеме с решението на светските проблеми за вас и ще го обичате и вдъхновявате като истинска муза.

11 – Лидер, който не може и не иска да стои на едно място. Достигайки върха на кариерата в една област, вие сте в състояние да превключите на друга и да спечелите и там. С радост ви се подчиняват, защото знаете как да вдъхновявате другите към велики неща.

22 – Вие можете перфектно да организирате всеки процес, логично и ясно да обосновете непосредствените и стратегическите цели и задачи на тези, с които работите или живеете. В същото време вие сте добър човек и винаги сте готови да помагате на нуждаещите се.

33 – Педагогически талант – вашето водещо качество. Вие може да не работите като учител, но можете да намирате подход към всеки човек и да му обясните какво е необходимо да се направи. Лесно и приятно е да се общува с вас.