НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кои мъже според зодиакалния знак са с най-вреден характер?

Кои мъже според зодиакалния знак са с най-вреден характер?

Кои мъже според зодиакалния знак са с най-вреден характер?
Кои мъже според зодиакалния знак са с най-вреден характер?

Това е класацията за най-вредните мъже според зодиакалния знак. Открийте себе си, ако сте мъж. И между другото, полезно е и жените да знаят какво да очакват.

Овен

Ако се случи да срещнете Овен в живота си, можете предварително да отидете до аптеката за антидепресанти. Този представител на Зодиака се отличава с упоритост и егоизъм, проявяващи се с детска спонтанност. Може по много начини да ви отведе в гроба. Дори и да знае, че греши, той все пак ще спори, просто защото това е негов принцип. Винаги има собствено мнение по всеки въпрос, дори и по този, в който Овенът е слабо запознат. Резките вълни на агресия и атаките от лошо настроение са украсата на този знак. Вярно е, че той се отклонява от пътя толкова бързо, колкото може да мигне.

Телец

Телецът вярва, че може да направи всичко, което поиска, и ако е така, тогава защо да допуска компромиси? Той винаги е доволен от себе си. Дори в случаите, когато като цяло няма с какво да се гордее. Телецът счита неразумната си упоритост за твърдостта на характера на истинския човек, скъперничеството си приема за разумна икономика, а неговата склонност към песимизъм – като реалистично възприемане на света.

Близнаци

Никой зодиакален знак няма такъв дар, който да обърне всичко с главата надолу като Близнаците. Няма да се отегчите от тях, но вече на втората седмица на интензивна комуникация ще се усетите като спринтьор сред тях, безнадеждно изоставащи от останалите и измъчвани до смърт. Ако сте в състояние да изтърпите Близнаците и тяхната поразителна склонност към постоянна промяна (като се има предвид, че самите вие не сте Близнаци), тогава трябва да издигнете паметник. Излизат тук и там, обичат да се подиграват. Бъдещето с тях е повече от безнадеждно, но настоящето им е забавно. Верността на Близнаците в под въпрос, докато се обърнете и те вече флиртуват с приятелката ви.

Рак

Този отегчен и бягащ мъж търси във всяко момиче продължение на майка си и ако открие идеала си, със сигурност ще се опита да се ожени. Ракът е знак, който активно държи на семейното огнище и уют – нищо чудно да отблъсне жена си с неговите вечни претенции за правилно измиване на чиниите, хранене на любимата ви котка и приготвяне на омлет. Бракът с рака ще разруши младостта ви.

Лъв

Зациклил в собствената си личност, Лъвът не забелязва никого около себе си, освен себе си. Е, освен тези, които му се възхищават. Той е арогантен и смята, че е прекалено щедър, за да помни оплаквания и обещания. Кралският му образ обича да харчи пари, да води празничен живот и да се обгражда с красиви момичета. Безумно ревнив, разпален и чувствителен. Самият той не понася ревността, тъй като не може дори да признае идеята, че някой може да го смята за своя собственост. Винаги трябва да имате предвид, че ако внезапно отложите срещата си с него за друг ден поради необходимостта да посетите болната си леля, може да бъде смъртно обиден. Какво толкова, това е просто леля ви?

Дева

Този знак е ужасен педант. Той ще ви дразни с дреболиите и забележките си. Девата ще мърмори, че има много холестерол в маслото, а пърженото е много лошо за стомаха. Мързелив до безобразност, този мъж се смята за трудолюбив, тъй като понякога се люлее, докато не прави нищо. Вълнува се доста поради силните си емоции, много е предпазлив в любовта.

Везни

Везните са мнителни, потайни и прикрити. Те са раздразнителни и могат да се разгневят, ако нещата не вървят, както биха искали. Те сами измислят различни несъществуващи проблеми и след това ги решават дълго време. Имат много приятели, но почти никой не им вярва.

Скорпион

Противният, педантичен и отмъстителен Скорпион винаги е раздразнен, ако нещо не се прави по начина, по който мисли, че е правилно. Постоянните му приказки и мрачен поглед, са способни почти да ви сринат до земята и ще подлудят всеки. А когато това насекомо започне да ревнува, никой няма да го открие. Той не брои парите, но си спомня колко много пъти са забравяли да се зарадват на неговия подарък.

Стрелец

Този знак не лъже. Но само защото неговата същност мрази лъжите. Не лъже, дори когато казва истината по неподходящ начин. Ако ви обвини в лъжа, очаквайте неприятности. Стрелецът е силно ревнив. Дори присъщото му чувство за хумор не е в състояние да компенсира недостатъците му.

Козирог

Козирогът абсолютно не подлежи на убеждаване. Дори и да е съгласен с вас или вашите мнения случайно да съвпадат, той просто не иска да „хвърля бисерите си на прасетата”. Бъдете сигурни – в дълбините на душата той не се съмнява, че е прав. Козирогът се отегчава бързо, едва издържа на шумни и забавни партита и като цяло може да бъде изгубен за обществото, ако не извършвате образователна работа с него. Въпреки това, за да го убедите, че изолацията е почти нереалистична опция, внушете някаква идея много внимателно в Козирога, че това е негова собствена мисъл. Козирогът е амбициозен, смята, че познава живота и затова може да ви обяснява с часове как да живеете и особено как да харчите пари. Ето защо е по-добре да запазите малките радости за себе си по време на пазаруването.

Водолей

Водолеят обича да мечтае и да планира грандиозни неща, но неговата енергия и търпение рядко са достатъчни, за да започне. Той ви обещава много от всичко – и в момента, докато обещава, вярва, че ще изпълни плана си – но вие не му вярвайте! Думите му могат да бъдат доста сладки. По сериозните въпроси е по-добре да не разчитате на Водолея, още повече, че не бива да се надявате да поставите отговорност за нещо върху мъжките му рамене. По-добре разчитайте предимно на себе си.

Вижте още: Месецът на раждане определя характера на дамите

Риби

Имате нужда от нормален мъж, който е уверен, твърдо стои на земята и не хвърчи никъде в облаците? Е, на грешен адрес сте. Рибите живеят в собствения си свят, в съответствие със собствените си закони, и в резултат на това абсолютно не са адаптирани към реалния живот. Рибите са деца по сърце, те са нерешителни, изключително чувствителни и трябва непрекъснато да се грижите за тях, в противен случай могат да изчезнат поради липсата на самостоятелност.

loading...