НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как да се отървете от напуканите пети и сухата кожа

Ето как да се отървете от напуканите пети и сухата кожа

0
Ето как да се отървете от напуканите пети и сухата кожа
Ето как да се отървете от напуканите пети и сухата кожа

Ето как да се отървете от напуканите пети и сухата кожа

За по-малко от 2 седмици имах просто идеални пети! Струва си да опитате!

Много често забравяме, че кожата на краката ни се нуждае от редовна грижа. Ние се сещаме за това едва, когато настъпи топлия сезон и обувките ни станат по-отворени. Но не забравяйте, че много бързо се образуват нови пластове твърда и дебела кожа.

Много по-трудно е да се отървете от нея, така че трябва да се погрижите за красотата на краката си своевременно! Всеки знае, че в салоните можете да използвате разнообразни услуги, които значително ще подобрят състоянието на краката, стъпалата и петите, но тези процедури не са евтини.

Затова решихме да ви предложим домашно средство, което ще улесни борбата срещу сухата и груба кожа на краката. Този невероятен продукт съдържа само 2 съставки.

Тази настойка може да се използва не само за премахване на суха и груба кожа, но и за лечение на разширени вени. За целта, нежно, без натиск, нанесете сместа на болезнените места и болката изчезва в същия момент.

Необходими съставки:
10 таблетки аспирин (300 мг.)
250 мл. коняк или 70% медицински спирт

Приготвяне:
Стрийте таблетките на прах и ги смесите с коняка. Сместа трябва да бъде в стъклена бутилка.

Оставете лекарството в продължение на 2-3 дни и след това можете да започнете да го използвате.

Приложение:
Правете процедурата преди лягане. Нанесете лека върху малко парче плат, а след това върху проблемната област на кожата, след това го увийте в найлонова торбичка и обуйте чорап и оставете да действа за една нощ.

На следващата сутрин измийте краката си с вода, почистете петите добре с пемза и след това нанесете глицерин или крем за крака. Повтаряйте всяка вечер.

След 10 процедури, кожата ви ще бъде напълно чиста и гладка.