НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!

Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!

0
Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!
Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!

Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!

Коренът от репей лекува всички видове рак. Лекува диабет, бронхит, синузит, ревматизъм, подагра, артрит, остеохондроза, костни фрактури, междупрешленна херния, атеросклероза, ушни заболявания, хронична коронарна недостатъчност.

След два до три месеца лечение с репей, хепатитът изчезва. Коренът от репей лекува чернодробни тумори и дори цироза на черния дроб! Лекува холецистит и бъбречни заболявания.

Лекува всички кожни заболявания: изгаряния, възпаления, екземи, трофични язви, косопад, гнойни рани, псориазис, лупус еритематозус и т.н.

Коренът от репей лекува грипа, облекчава температурата.

Пирей – това е плевел, който Господ буквално ни изпраща под краката, за да се лекуваме с него.

Няма нито една градина, в която да не расте. Няма нито едно заболяване, което да не лекува, започвайки с болестите на очите и завършвайки с онкологичните заболявания.

Възстановява нарушенията в обмяната на веществата. Настойка и отвара от корен от пирей се използват при воднянка, оток от различен произход, цистит, уринарна инконтиненция, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички заболявания на белите дробове, бъбреци, хроничен бронхит, чревни заболявания, захарен диабет, хипертония.

Коренът от пирей се използва като аналгетик при подагра, ревматизъм, лумбаго и различни артрити.

Сок и отвара от пресни растения може да се приема през лятото, много помагат при частична загуба на зрението.

Коренът от пирей лекува остеохондроза, овариална дисфункция при жени, белодробна туберкулоза, ексудативна диатеза, фурункулоза. Няма никакви противопоказания за приемането му.

Коренът се смила на брашно и от него се пече хляб. Той е по-здравословен и по-вкусен от пшеницата. От него можете да си направите кафе.

Корен от глухарче
В началото на пролетта е необходимо да се събират листата от глухарче, да се накиснат в солена вода в продължение на два часа, за да се премахне горчивината и да се направи салата. Може да се приготви и супа от листата, а корените да се изпекат.

Коренът от глухарче лекува злокачествена анемия, рак на стомаха и черния дроб, възпаление на лимфните възли, диатеза, деформираща артроза, артрит, остеохондроза.

Как да си приготвите лекарство от корените?
Най-ценни са в началото на пролетта, но можете да ги изкопаете и през есента. Репей – двугодишно растение. Необходимо е да използвате корените на едногодишнен репей, с млади листа – този корен е много полезен. Репей със сухи листа и корени вече е безполезен.

Една супена лъжица сухи настъргани корени от репей се заливат с две чаши вряла вода. Варете десет минути. Оставете да престои 2 часа. Прецедете и пийте по половин чаша три пъти на ден 10-15 минути преди хранене.

Можете да пиете смес от корените на репей, пирей и глухарче в равни пропорции или един след друг: една седмица – репей, следващата седмица – глухарче, третата седмица – пирей.