НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какъв цвят конец трябва да носите, за да имате повече късмет?

Какъв цвят конец трябва да носите, за да имате повече късмет?

Какъв цвят конец трябва да носите, за да имате повече късмет?
Какъв цвят конец трябва да носите, за да имате повече късмет?

Без съмнение можем да кажем, че човекът, който носи червен конец на китката си, е убеден в неговите магически свойства.

Въпреки популярността на червената нишка, малко хора знаят обаче свойствата на конците с други цветове, които могат да имат значително въздействие върху съдбата на човек, привличайки късмет в живота му.

Какви конци и за кои случаи са най-подходящи?

Зелен

Зеленият конец е един от най-древните амулети. С негова помощ можете да привлечете просперитет. Той помага във всяко начинание, позволява на човек да расте и да стане успешен.

Тъмно зелен

С този цвят можете да създадете спокойна атмосфера. Може да носите конеца на ръката преди важен, сериозен разговор.

Оранжев

Конецът с този цвят трябва да се носи от всеки. Помага за привличането на късмет, предпазва хората от различни видове заболявания.

Розов

Значително увеличава енергийните потоци на жените. Розовата нишка е била носена от Савската царица, известна със своята красота и мъдрост.

Жълт

Това е специален цвят. Повечето начинаещи екстрасенси носят жълт конец, защото той предпазва собственика си от „черна” магия, болести, помага да се достигнат високи успехи.

Син

Това е най-подходящият цвят за привличане на късмет в бизнеса, който ви позволява да успеете и да изпреварите конкурентите си. Синята нишка символизира мира, затова помага на човека да се концентрира върху поставената задача и носи хармония на собственика си.

Небесно-син

Отличен цвят за тези, които не знаят от кого да поискат съвет. Той помага да намерите силен духовен наставник, който ще ви помогне с практически съвети и действия.

Вижте още: Дафинови листа и чесън за безкраен просперитет в дома

Изберете правилния амулет с правилния цвят за вас. Успехът е близо, просто трябва да намерите правилния начин да го привлечете.