НАЧАЛО ЗДРАВЕ Коренът на глухарче е по-ефективен от химиотерапията!

Коренът на глухарче е по-ефективен от химиотерапията!

0
Коренът на глухарче е по-ефективен от химиотерапията!
Коренът на глухарче е по-ефективен от химиотерапията!

Удивителната история на Джон ди Карло накарала лекарите да се учудят! Той бил излекуван от обикновеното глухарче!

Според учените коренът на глухарчето работи по-добре от химиотерапията. Той е способен да убие раковите клетки, позволявайки на здравите да останат непокътнати.

Това е доста забравено растение, което често се счита за плевел, но има много лечебни свойства за здравето. Просто го съберете от чисти склонове (далеч от трафика) и можете да го използвате за различни цели.

Ето основните свойства на глухарчето:

  • Силен диуретик.
  • Стимулира жлъчната секреция.
  • Почиства черния дроб.
  • Помага при алергии.
  • Понижава холестерола.

Коренът на глухарчето е наситен с желязо, калций, фолиева киселина, магнезий, витамини А и С.

Проведено е проучване от Университета на Уиндзор в Канада и резултатът е дал нова надежда на всички хора, страдащи от това ужасно и сериозно заболяване. Те открили, че коренът от глухарче ефективно убива клетки, засегнати от рак, без никакви вредни ефекти върху другите клетки на тялото.

Чаят, приготвен от корен от глухарче, действа върху засегнатите клетки по такъв начин, че те умират в рамките на 48 часа. През това време здравите клетки не “страдат”.

Учените вярват, че непрекъснатото лечение с този корен ще унищожи повечето ракови клетки. Поради този неочакван резултат екипът продължава своите изследвания.

72-годишният мъж на име Джон ди Карло бил подложен на интензивна и агресивна химиотерапия в борбата за здравето си. Процесът му на лечение продължил три години, но той така и не получил добър резултат.

Когато бил изпратен вкъщи, за да прекара последните си дни с близките си, един от изследователите предложил да пие чай от глухарче. Тъй като мъжът нямал много възможности, се съгласил. След 4 месеца той преживял истинско чудо, болестта му била в ремисия. Когато лекарите видели това, те казали, че това било чудо!

Вижте още: 8 причини да ядете джинджифил всеки ден в продължение на 1 месец

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме Ви да потърсите съвет от лекар. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.