НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете какво може да разкрие за вас любимата ви порода куче!

Разберете какво може да разкрие за вас любимата ви порода куче!

0
Разберете какво може да разкрие за вас любимата ви порода куче!
Разберете какво може да разкрие за вас любимата ви порода куче!

Разберете какво може да разкрие за вас любимата ви порода куче!

Дори да обичате всички кучета, има породи, които ви привличат повече от други и това може да разкрие какъв човек сте.

1.Бигъл
Винаги сте внимателни, а вашата весела личност може да забавлява хората с часове. Известни сте с ненаситното си любопитство. Обичате да откривате нови неща и да растете с придобитите знания и опит. Въпреки това, често попадате в неприятности, когато чукате на грешната врата в търсене на приключения.

2.Бостън териер
Хората ви харесват заради искреността ви, с която подхождате към всичко. Вие сте достатъчно съвестни и обичате да изразявате своята доброта! Вие виждате най-доброто у другите и сте готови да им простите и да им дадете втори шанс, дори когато са ви наранили.

3.Боксер
Вие винаги гледате на живота обективно, дори когато изглежда, че нещата не вървят по правилния начин. Хората обичат веселия оптимизъм, който излъчвате и виждат у вас истинска радост и щастие, които трудно се намират в съвременното общество. Помагате на близките си да облекчат стреса, който изпитват и да се отърват от негативните мисли.

4.Чихуахуа
Вие привличате вниманието, където и да отидете, заради невероятната си личност. Хората са готови да ви изслушат и да направят всичко, което искате, заради доминиращата ви природа. Никога не позволявате на някой да ви тормози или да нарани чувствата ви и да се измъкне.

5.Доберман
Обичате да пазите мислите си за себе си, да ги споделяте само с тези, които обичате и на които имате доверие. Поради вашата сдържана природа, хората често ви тълкуват погрешно, но истината е, че изобщо не сте асоциални, просто предпочитате да не казвате повече от това, което трябва да кажете. Хората, които ви познават, разбират, че сте умни и мъдри и че сте един от най-добрите хора, които могат да срещнат.

6.Немска овчарка
Вие сте надеждни заради невероятната си работна етика. Вие приемате сериозно отговорностите си и се уверявате, че правите всичко възможно във всичко, в което участвате. Хората се възхищават на вашата преданост и невероятни умения за решаване на проблеми.

7.Голдън ретривър
Вие сте невероятно общителен и топъл човек и имате успех в групови занимания. Имате брилянтна личност и самочувствието ви позволява да процъфтявате, където и да отидете. Сърцето ви е по-голямо от тялото ви, а вашата щедрост няма граници.

8.Немски дог
На пръв поглед може да изглеждате строги, но хората бързо осъзнават колко сте нежни, когато прекарват няколко минути във вашата компания. Винаги се грижите за хората и тяхното благополучие, дотам, че хората разбират, че могат да се възползват от вашата доброта в своя полза.

9.Хъски
Вие сте истински ентусиаст, поемате инициатива във всички ситуации, защото не обичате да седите и да чакате нещо да се случи. Хората ви уважават и са готови да ви следват. Мотивира ви победата и имате високи амбиции, благодарение на невероятната ви способност да обединявате хората около даден проект.

10.Пудел
Вие сте толкова елегантни, колкото са те. Имате естествен афинитет към хората и обичате да се чувстват комфортно и спокойно. Справяте се отлично в трудни ситуации, защото винаги сте обективни, а чувството ви за такт може да повлияе благоприятно във всеки конфликт.