НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено

Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено

0
Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено
Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено

Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено

Хората имат различни пороци. Проблемът започва, когато почувствате необходимостта да ги продължите, дори когато знаете, че това не е добро за вас.

Зависимостта причинява сериозни увреждания на нашата нервна система и следователно на цялото тяло. Ярък пример за това е пристрастяването към цигарите. За щастие, има природни средства, които лекуват зависимостта към цигарите. Тази билка ще ви накара да спрете да пушите.

Става дума за стевия, мощно лечебно растение, което лекува редица заболявания, в зависимост от рецептата, която приготвите. Вероятно знаете, че стевията е естествен подсладител, който може да замени захарта и да регулира кръвната захар, но нейните качества не свършват дотук, защото тя действа и за изкореняване на всяка зависимост.

Използвайте тази рецепта и не забравяйте да вземете отново контрола над живота си.

Необходими съставки:
няколко листа стевия
чаша вода

Приготвяне:
Кипнете водата. Когато достигне точката на кипене, можете да добавите листата и да ги оставите да врат в продължение на няколко минути.
Отстранете съда от огъня, прецедете съдържанието и съхранявайте на хладно място.

Нужни са ви само няколко капки от лекарството под езика, само когато усетите, че ви се пуши. Ще забележите, че скоро желанието ще отмине.

За по-добри резултати, може да вземате по 3 капки от лекарството преди и след всяко хранене.

Други начини да откажете цигарите:
Можете да носите листа от стевия у себе си, а когато почувствате, че искате да пушите, сложете един лист в устата си и започнете да дъвчете. Вкусът и усещането, че ядете, ще ви разсеят и ще забравите за никотиновата зависимост. Консумацията на течна стевия е друга опция, но трябва да се уверите, че тя е естествена.

Тя действа антибиотично, противогъбично и имуностимулиращо.