НАЧАЛО ЗДРАВЕ Вълшебен мехлем срещу разширени вени на краката

Вълшебен мехлем срещу разширени вени на краката

0
Вълшебен мехлем срещу разширени вени на краката
Вълшебен мехлем срещу разширени вени на краката

Когато този мехлем свърши, краката ви ще бъдат изчистени от разширените вени!

Макар да съм медик, бях изправена пред сериозен проблем. Майка ми имаше ужасни разширени вени. Лекарите ѝ казаха, че просто трябва да се подложи на операция.

Търсейки начини за решение, аз купих различни скъпи мазила, но нищо не помогна. Но ето, че една приятелка ми разказа за мехлем, който я излекувал!

Тя страдала от разширени вени, а напоследък дори ѝ се появили рани по краката и тъмни петна. Хирурзите казали, че е необходимо да се направи операция, иначе … нямало да се справи сама!

И така, тя си помогнала с този вълшебен мехлем. За неговата подготовка тя взела: свинска мас, сок от алое, мед, крем Вишневски, ихтиол под формата на маз, сапун за пране, сок от лук.

Е, реших да изпробвам мехлема, защото не открих нищо опасно в състава. По 1 супена лъжица от всеки от тези компоненти трябва да се постави в малка тенджера и при непрекъснато разбъркване, да се загрее до кипване, но без да завира! След това се охлажда.

Майка ми нанесе мехлема на краката си и ги уви с чиста кърпа. Сложи плътна превръзката, без да я стяга силно. С тази превръзка стоеше цял ден и я остави и за през нощта.

Вижте още: Ефикасен лек при болки в коляното, ревматизъм и подагра

След това постави нова превръзка и нанесе прясна порция мехлем. Тя правеше това, докато мехлемът ѝ свърши. Когато мехлемът свърши, краката ѝ бяха чисти от разширени вени!

loading...
loading...