НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес с ленено масло, която чисти бръчките и петната от лицето

Смес с ленено масло, която чисти бръчките и петната от лицето

0
Смес с ленено масло, която чисти бръчките и петната от лицето
Смес с ленено масло, която чисти бръчките и петната от лицето

Смес с ленено масло, която чисти бръчките и петната от лицето

Казват, че дерматолозите крият тази смес от обществеността. Но възможно ли е в днешно време да се скрие нещо, когато почти всеки има интернет и информацията е лесно достъпна.

А именно, здравето на кожата е много важно, така че не трябва да го пренебрегвате.

Проблемите с кожата могат да бъдат причинени от лошите хранителни навици, както и от консумацията на цигари и алкохол. Освен това, стресът е една от основните причини за всички здравословни проблеми и дори за преждевременното стареене.

Така че пийте много вода, яжте много плодове и зеленчуци, избягвайте големия прием на сол, мазнини, нездравословна храна и оцветени сокове. Правете това, което обичате, отървете се от стреса, бъдете физически активни и бъдете здрави.

Често измивайте лицето си, но не използвайте химически козметични препарати, които могат да ви наранят. Избягвайте солариума, може да бъде вреден и да причини рак на кожата, но така или иначе тъмният тен на кожата вече не е на мода.

Въпросният лек е много полезен за вашето здраве, укрепва имунитета, действа превантивно при множество заболявания, почиства организма и убива раковите клетки. Също така, прави кожата по-здрава и по-красива и организма ви по-млад.

Необходими съставки:
4 лимона
10 супени лъжици мед
3 скилидки чесън (може и повече)
200 гр. ленено масло

Приготвяне:
Почистете чесъна и го нарежете, направете същото с лимоните, изстискайте сока, без семки, след това добавете всички съставки в блендер и разбъркайте, за да се смесят добре.

Съхранявайте сместа добре затворена в хладилник.

Консумирайте по една супена лъжица на ден, на гладно, преди закуска. Ще забележите значително подобрение скоро!