НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Опознайте хората според формата на ръката и позицията на пръстите

Опознайте хората според формата на ръката и позицията на пръстите

0
Опознайте хората според формата на ръката и позицията на пръстите
Опознайте хората според формата на ръката и позицията на пръстите

Знаете ли, че ръцете могат да издадат характера на хората около вас?

Въз основа на хиромантията, в Америка са обособили 6 типа ръце, които ще ви разкрият всичко. Погледнете ръката си и я сравнете с един от видовете, показани на фигурата. След това прочетете информацията по-долу.

Тип А

Външно, вашите присъщи качества са последователност и стабилност във всичко. Вие обичате организацията, така че постоянно наблюдавате и контролирате действията на другите. От друга страна, вие се опитвате да помогнете на всички. Но в същото време от поведението ви не става ясно, че може да се очаква някаква помощ от вас. По време на запознанство, обичате да говорите повече, отколкото да слушате.

Тип B

От далеч се забелязва, че вие сте щедър човек, който се опитва да направи всичко възможно, стига партньорът му да е достатъчно добър. Всъщност вие абсолютно не мислите за себе си. И често заради това страдате, защото сте готови да дадете последното си на друг човек.

В душата си вие сте неумолим романтик. Веднага след като имате някаква връзка, вие веднага се стремите да предоставите тази информация на всички. Но що се отнася до отношенията, вие сте много селективни и комуникирате само с тези, които в миналото са почувствали някаква болка. Искате да спасите партньора си, така че той да забрави за негативите, с които се е сблъсквал по-рано.

Тип C

Отстрани изглежда, че вие умеете да убеждавате и да привличате хората на своя страна. Но отвътре вашето поведение зависи до голяма степен от това дали решението на проблема е полезно за вас. Това означава, че се опитвате да намерите някаква полза за себе си във всичко. Затова хората около вас мислят, че сте безразлични към тях. По отношение на връзките ви, вие винаги се опитвате да докажете на партньора си своята правота.

Тип D

Хората около вас знаят, че сте добър анализатор, който умее да наблюдава. Вие се фокусирате единствено върху решаването на проблемите. Ако видите, че е просто невъзможно да ги решите, то започвате да се напрягате.

По отношение на връзките, вие губите прекалено много време. Избирате правилния човек, от който се нуждаете, дълго време, тъй като се страхувате от провал. В резултат на това интересът към вас често се губи.

Тип E

Отвън, вие сте пълни с творчески планове и сте душата на всяка компания. Но в действителност, можете уверено да говорите само за това, което знаете със сигурност. Следователно, когато става въпрос за нещо ново, бързо се разочаровате и не искате да продължите разговора. Ако говорим за взаимоотношенията ви, то, когато срещнете партньор, вие продължавате да си припомняте моментите от вашето минало, поради което личният ви живот продължава да се развива, както преди. Следователно, намирането на партньор в живота е доста трудно за вас. Но ако успеете да преодолеете това, съвместното щастие е гарантирано.

Тип F

Хората от този тип са еднакви отвътре и отвън. Това са предприемчиви и отворени хора. Когато се срещат с нов човек, те са щастливи и се опитват да бъдат заедно с него. Но ако дойде време за раздяла – те я приемат без съжаление. Такива хора вярват, че след като и двамата партньори са стигнали до това решение, няма друг вариант.

Вижте още: Всичко, което една жена трябва да знае за мамографията!

Предлагаме ви да анализирате сами вашето поведение. В края на краищата, хиромантията е доста точна наука.