НАЧАЛО ЗДРАВЕ Яжте това, ако косата ви пада, имате чупливи нокти и не спите...

Яжте това, ако косата ви пада, имате чупливи нокти и не спите добре!

Яжте това, ако косата ви пада, имате чупливи нокти и не спите добре!
Яжте това, ако косата ви пада, имате чупливи нокти и не спите добре!

Яжте това, ако косата ви пада, имате чупливи нокти и не спите добре!

Имате проблеми със съня? Косата и кожата ви са в лошо състояние, а ноктите ви постоянно се чупят? Това домашно средство може да възстанови вашето здраве и здравия ви външен вид. Яжте по 1 лъжица сутрин на празен стомах!

Имате ли проблеми със съня? Имате ли чупливи нокти? Имате ли косопад? Ако сте отговорили с ДА на тези въпроси, най-вероятно страдате от нарушения на надбъбречните ви жлези. Знаете ли какво представляват надбъбречните жлези?

Надбъбречните жлези са жлези с вътрешна секреция, които се намират в горната част на всеки от нашите бъбреци. Според експерти, тяхната функция е да произвеждат много хормони, включително адреналин и стероиди.

Тези хормони помагат за регулиране на метаболизма, имунната система, нашето кръвно налягане и помагат на организма да се справи със стреса. Както виждате, всяка дисфункция в нашите надбъбречни жлези може да предизвика много здравословни проблеми.

Но не е нужно да се притеснявате, защото това е бързо и просто средство, което ще помогне на надбъбречните ви жлези да работят максимално ефективно.

Просто трябва да следвате инструкциите. Ето какво трябва да направите:

Ще са ви необходими следните съставки:
орехи
мед
магданоз
стафиди
джинджифил

Приготвяне:
Първо, трябва да смелите орехите и листата магданоз заедно. След това добавете стафидите, меда и щипка джинджифил. Яжте по 2 супени лъжици от сместа сутрин на празен стомах.

Как да го използвате:
Използвайте това средство 2 или 3 пъти седмично, за да възстановите баланса на тялото си и ще започнете да забелязвате, че през нощта спите много по-добре, а косата и ноктите ви ще бъдат много по-здрави и силни.

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си.