НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинацията от чесън и вода ще ви спаси от куп болести

Комбинацията от чесън и вода ще ви спаси от куп болести

0
Комбинацията от чесън и вода ще ви спаси от куп болести
Комбинацията от чесън и вода ще ви спаси от куп болести

Ето на какво е способен обикновеният чесън!

Поначало след 40-годишна възраст, тялото ми буквално започна да ме атакува. Започнах да се уморявам много бързо, краката ми отичаха, често ми се гадеше и постоянно се чувствах зле. Усещах недостиг на въздух.

Като цяло всичко това, не беше изненадващо с моето тегло от 90 кг (височина 165 см). Освен това започнах да забелязвам, че не чувам добре. После пък започна да ме притеснява постоянния шум в ушите, който спря за кратко време, но после отново се появи.

Вратът и гърба ми бяха ужасно възпалени от седенето (аз съм счетоводител), а „черешката на тортата“ беше, когато зрението ми започна да отслабва. Не е учудващо, че започнах да се депресирам.

Един ден точно преди Великден отидох да пазарувам и взех голяма кошница с яйца. На самите врати на пазара имаше дребна баба, която продаваше чесън. Замислех се, че искам да приготвя месо с чесън и да го запека. Тръгнах към старата жена, но погледът ми се премрежи, а в главата си все едно усетих удар от чук. Всичко ми причерня. Кошницата падна, половината от яйцата се счупиха, продуктите от чантите се разсипаха.

За да се събудя, тази баба ми даде да помириша амоняк. Докато си поемах дъх, тя ме посъветва да опитам една стара рецепта, с която тя самата се е лекувала вече 20 години и благодарение на нея се чувствала добре.

Спасението се криеше в обикновения чесън!

Бабата ми даде рецепта, в която първоначално не повярвах, но реших да опитам от отчаяние. И какво се случи?

Още в средата на курса започнах да се чувствам много по-добре: диспнеята ми изчезна, отокът и гаденето изчезнаха, шумът в ухото намаля, а в края на курса не само се възстанових, но и загубих тегло.

Известният шум в ушите премина напълно, чувствах се по-млада и зрението ми се върна!

Ето и рецептата:

Стрийте в хаванче или минете през преса 50 скилидки чесън. Купувайте само домашен чесън, а не китайски!

Чесновата каша изсипете в чаша преварена студена вода и поставете на топло място за 3 дни. Покрийте с чиста кърпа и това е всичко.

След това прецедете лекарството. Сложете го в хладилника. Пийте 8-10 капки инфузия, разтваряйки ги в чаена лъжица студена вода, 3 пъти на ден.

Използвайте чесновата инфузия за:

  • атеросклероза,
  • заболявания на сърдечно-съдовата система,
  • превенция срещу миокарден инфаркт,
  • почистване на тялото от мастни натрупвания,
  • подобряване на метаболизма,
  • възстановяване на зрението,
  • предотвратяване развитието на атеросклероза,
  • подмладяване на организма.

Повторете курса на лечение след 5 години.

Вижте още: Притиснете тази точка и вижте какво ще се случи с тялото ви

Средството не трябва да се консумира от хора с язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, както и с гастрит с висока киселинност.