НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата
Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

1.Старите износени чехли не трябва да се съхраняват в къщата – те привличат отрицателна енергия. Ако чехлите са скъсани, изхвърлете ги!

2.Не съхранявайте у дома и негодни дрехи. Винаги оценявайте старите обувки и дрехи на принципа: ще ги носите ли все още или не? Ако не – изхвърлете ги.

3.Съдове с пукнатини и дефекти, получени по време на експлоатация, нарушават енергията на храната, което я прави опасна за човешкото здраве. Ако чинията е напукана или липсва парче от нея, изхвърлете я. Чинията (купата) символизира семейството. Дефектните чинии показват възможни проблеми в отношенията.

4.Живи растения, стъблата на които се катерят по стените, не бива да бъдат съхранявани у дома. Увивните растения привличат различни болести. Ако растението е извън къщата, то къщата ви е защитена. Но, ако такова растение е вътре в къщата, тогава неговият растеж трябва да бъде организиран по такъв начин, че катерещите се стъбла да образуват топка в саксията.

5.Тръстиката в къщата е опасна. Изсушена, тя привлича нещастие и предвещава болест, смърт.

6.В същото време в къщата може да има и други сухи цветя, повечето от тях преработват отрицателната енергия, защитавайки живущите от болести.

7.Не трябва да отглеждате у дома и теменужки. Те се засаждат по гробовете традиционно.

8.Иглолистни клони във ваза са подходящи само по време на новогодишните празници. Лошо предзнаменование е да съхранявате тези клонки в апартамента през останалата част от годината.

9.Но бегонията – символ на благополучието за семейството – винаги ще помогне за балансиране на ситуацията.

10.Никога не внасяйте в къщата си подарено палмово дърво – това ще ви донесе голяма скръб.

loading...