НАЧАЛО ЗДРАВЕ Пийте този домашен сок и ще забравите за химиотерапията

Пийте този домашен сок и ще забравите за химиотерапията

0
Пийте този домашен сок и ще забравите за химиотерапията
Пийте този домашен сок и ще забравите за химиотерапията

Всичко, от което се нуждаете, са няколко натурални съставки под формата на този сок. Комбинацията им създава отлична формула, която предотвратява растежа на раковите клетки.

Морковите са богати на каротеноиди. Това са естествени антиоксиданти и имуномодулатори, които предпазват клетките от стареене и рак. Ако във вашия хранителен режим няма достатъчно каротеноиди, рискът от развитие на рак се увеличава значително.

Антиоксидантите защитават клетките от увреждане на свободните радикали. Свободните радикали са всъщност единични електрони, които увреждат ДНК-то, поради което тялото не е в състояние да се възстанови от увреждането и създава перфектни условия за развитието на рак.

Каротеноидите и витамин А са чудесни за повишаване на функцията на белите кръвни клетки. Те помагат на имунната система да пребори многобройните инфекции и рака.

Благотворният ефект на бета-каротина е идентифициран за първи път през 40-те години на миналия век. Към днешна дата има повече от 200 изследвания, които потвърждават положителния ефект на бета-каротина при лечението на рак.

Проучване в Швейцария през 1970 г. показва, че мъжете с ниски нива на каротеноиди в кръвта имат по-висок риск от смърт, причинена от рак. Това проучване е продължило 12 години. Бета-каротинът също така може да предпазва епителните тъкани като белите дробове, гърлото, пикочния мехур, червата и дебелото черво.

През 1989 г. експерти от Университета на Вашингтон са доказали връзката между високия прием на бета-каротин и намаления риск от рак на маточната шийка.

В друго британско проучване участвали 5004 жени със замразени кръвни проби. Здравето на тези жени се наблюдавало няколко години. Проучването показва, че жените, които не страдат от рак, са с 50% повече бета-каротин в кръвта, отколкото жените, които са били диагностицирани с рак на гърдата.

Магданозът укрепва имунната система, елиминира токсините и предотвратява увреждането на свободните радикали. Той също така има мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Тази билка е богата на мощни флавоноидни съединения, които предлагат широка гама от ползи за здравето.

Ето някои от тези съединения:

Апигенин и мирицетин предотвратяват образуването на тумори при лабораторни животни. Това се отнася и за рака на белия дроб.

Не забравяйте, че редовната употреба на този сок убива раковите клетки и регенерира тъканите.

Пийте чаша сок през целия ден, за да предотвратите появата на рак.

Ако имате рак, консумирайте сока 3 пъти на ден, за предпочитане 4-5 месеца.

Съставки за 1 доза:

  • ½ връзка магданоз
  • 5 моркова
  • ½ портокал
  • 1 лимон

Получаване:

Смесете всичко в сокоизстисквачка. Не забравяйте, че това количество продукти е достатъчно за една порция, а трябва да приготвяте 3 дози на ден.

Вижте още: Орехите са полезни, но само ако ядете по шепа на ден!

Винаги пийте прясно изцеден сок.