Съпрузите, които за 18 месеца свалиха 180 килограма

Рийд от Индиана тежала 220 килограма, а съпругът й Дани тежал 127 килограма през 2016 година. Заедно те решили да отслабнат и успели да го постигнат за 18 месеца. Трансформацията е невероятна.

„Нямахме режим за хранене, който да следваме, операция или личен треньор, той имаше мен, аз имах него и мотивацията да работим усилено всеки ден.“

„Искахме да станем родители в бъдеще и да живеем дълго време ”- пише Лекси в Instagram, където споделя своята история и снимки, на които е много трудно да ги разпознаеш.

Те се оженили през 2015 г. и консумирали по 8000 калории на ден.

След като престанали да ядат бърза храна, да си готвят и да ходят на фитнес 5-6 пъти седмично, те свалили половината от теглото си за 12 месеца.

Лекси сваля 136 килограма. През този период Лекси вече има 500 000 последователи в Instagram, които били възхитени от нейната упорита работа и решителност.

„Не е нужно да живееш по този начин до края на живота си. Това си казах аз и започнах! ”- спомня си тя сега. Тя споделя, че съпругът й се държи по същия начин, както и когато е била с повече килограми.

„Той никога не е обръщал внимание на килограмите ми и никога не ме е карал да се променя или да се почувствам зле. Той винаги се отнасяше към мен като към красавица. Любовта няма ограничение за килограми или години.

Заобиколете се от хора, които виждат колко прекрасни сте, дори когато самите вие не го забелязвате.