НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте ревматичните болки без инжекции и таблетки

Излекувайте ревматичните болки без инжекции и таблетки

0
Излекувайте ревматичните болки без инжекции и таблетки
Излекувайте ревматичните болки без инжекции и таблетки

Ще споделим нашия опит в лечението на артрит, остеохондроза, ревматични болки и други заболявания.

Поставете 250 грама пъпки от бреза в глинен съд, добавете същото количество краве масло, разбърквайте всичко, покрийте ръбовете на съда с тесто и го поставете във фурната за 5-6 часа. Вече имате чудесен инструмент за втриване при болки в ставите. Дръжте получената смес най-добре на хладно място.

Докато е в глинения съд, брезата ще успее да облече своята „сватбена“ рокля от блестящи и лъскави листа. Побързайте – използвайте средството в рамките на 3 седмици.

Загрейте средството за 10-15 минути. Листата трябва да бъдат много топли, ще трябва да ги изтърпите 40-50 минути. Прилагайте всеки ден. Ще забележите положителните резултати, но трябва да направите поне 10 процедури.

Ако имате болка в гърба, тогава просто легнете върху дебел слой от брезови листа, които са предварително затоплени. Болките ще изчезнат.

Ако имате ужасни болки в ставите, пръстите на ръцете и краката ще ви помогнат цветовете на брезата. Съберете ги сред природата, пригответе чай, по-концентриран и го изпийте. Тази напитка е чудесна срещу натрупването на много пикочна киселина в ставите. Кристалите на пикочната киселина са остри като нож и се образуват поради метаболитни нарушения.

Скоро ще пристигне по-топлото време. Окото ще започва да се радва – природата ще разкрие цялата си красота. Така, че е време да поработите. Съберете богато количество бяла комунига. Нарежете я с нож и я изсушете под навес. Вземете 1 супена лъжица изсушена бяла комунига, залейте я с 200 грама вода и кипнете. Приемайте по 1 супена лъжица 3 пъти на ден. Можете да правите вани, но повече за това по-долу.

В същото време, когато се появи бялата комунига, се появяват цели храсти от ливадно орехче особено на по-влажните места. Прибирането и събирането им трябва да бъде точно като на бялата комунига. Веднага след като лятото свърши, е време да помислите за корените. Съберете ги, когато луната е в намаляваща фаза.

Обикновената агримония е вид растение с височина 50-60 см с малки корени. Но тези корени могат да излекуват дори хроничния ревматизъм. За да приготвите лекарството, напълнете 1/3 от 3-литров буркан с корени и напълнете с водка до гърлото. Накисвайте 2 седмици. Приемайте по 1 супена лъжица 3 пъти на ден.

Събирането на блатния петолистник е трудна и опасна задача, тъй като расте в нестабилни блата, където е възможно да паднете. Оттук идва и сравнително високата му цена. Но лечебните свойства си струват усилията. Необходимо е да го събирате с голяма грижа. Лекарството от блатен петолистник се приготвя по същия начин като агримонията.

Зимата е времето за лечение с иглолистни дървета. Вземете борови иглички, смърч или ела. Поставете ги в голяма тенджера с вместимост 6-7 литра, покрийте с вода и поставете във фурната за 5-6 часа. Готовата отвара използвайте, за да си направите вана.

Можете да направите ваната сами. Легнете на пода, измерете разстоянието от петите до таза, добавете 5-6 см – това е дължината на ваната. Ширината й е с 10-15 сантиметра по-голяма от ширината на вашия таз, а височината трябва да бъде около 60 см. Направете ваната от дъски като кутия. Вътре е необходимо да поставите плътно полиетиленово фолио. Обемът на ваната трябва да е приблизително 8–9 кофи. Напълнете я с вода с температура 38-39 градуса, добавете отварата от иглолистни иглички и останете във ваната 15 минути. Постепенно можете да увеличите времето на процедурата до 30 минути.

Вижте още: Яжте цвекло всеки ден и вижте какво ще се случи с тялото ви!

Това е всичко! Кажете сбогом на ревматичните болки и ви пожелаваме упорита работа в името на доброто ви здраве!