НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как отрицателната енергия в душата да я превърнете в положителна?

Как отрицателната енергия в душата да я превърнете в положителна?

0
Как отрицателната енергия в душата да я превърнете в положителна?
Как отрицателната енергия в душата да я превърнете в положителна?

Чувствата и мислите се трансформират в енергия, която е пряко свързана с нашата карма. За съжаление, хората по-често предават негативни емоции и очаквания, защото е много по-лесно да не се направи нищо, да се обвиняват обстоятелствата, отколкото да се преодолеят пречките, за да се получат положителни резултати.

Днес, рядко се срещат позитивни хора. Още по-трудно е да развеселите онези, с които прекарвате дълго време, абсорбирайки отрицателната им енергия. Въпреки това, има сравнително просто “лечение”.

Ето 3 начина да почистите ума си и да освободите душата си от негативната енергия.

1) Отървете се от песимизма.

Когато се опитате да видите позитивните страни и да мислите оптимистично, вътре във вас чувате глас, който се опитва да ви убеди.

Въпросът е да се съсредоточите върху оптимистичния начин на мислене, тъй като той наистина ви помага в живота. Усмихвайте се по-често, оценявайте малките неща в живота си, опитайте се да видите цялата картина. Не се фокусирайте върху негативните неща, защото, когато го правите, ги умножавате.

2) Назовете 5 от добрите си качества.

Това упражнение ще ви помогне да се почувствате по-добре. Имате много добри качества, затова си ги напомняйте по-често. Вземете лист хартия и писалка и започнете да пишете. Няма да ви отнеме много време. Бъдете максимално честни.

Съвет: ако искате това упражнение да работи, го прилагайте на всеки няколко дни.

3) Избройте нещата, за които сте благодарни.

Изготвянето на списък с благодарности води до създаването на положителни вибрации. Ако отклоните вниманието си от това, което нямате, наистина ще оцените това, което вече е в живота ви. Можете да направите това преди лягане или сутрин. Основното е да се изброят всичко и всеки, на когото сте благодарни.

Когато практикувате благодарност, имате усещане за уважение към живота, за хората около вас и за усилията, които всички правят. Уважението задейства закона на привличането.

Вижте още: Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

Тези три прости упражнения скоро ще променят настроението ви към по-положително. Бъдете щастливи, изпълнена с положителна енергия!

loading...
loading...