НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Картите Ленорман ще ви кажат кога желанието ви ще се сбъдне

Картите Ленорман ще ви кажат кога желанието ви ще се сбъдне

0
Картите Ленорман ще ви кажат кога желанието ви ще се сбъдне
Картите Ленорман ще ви кажат кога желанието ви ще се сбъдне

Картите Ленорман ще ви кажат кога желанието ви ще се сбъдне

Чудили ли сте се понякога защо мечтите на някои жени се сбъдват, а на други не? Всъщност всичко е много просто. Някои жени позволяват на мечтите им да се сбъднат, а други не.

Има жени, които си налагат много ограничения. Те благодарят малко, много се оплакват и често се намират на дъното на коритото. В крайна сметка, отрицателната енергия привлича само отрицателна енергия.

Ако сте попаднали на това магическо гадание, най-вероятно сте съвсем различна жена. Вие напълно вярвате в мечтите си.

Готови ли сте да направите своя избор? Ето картите са пред вас.

Карта номер 1

Бъдете търпеливи!
Тази магическа карта шепне в ухото ви, че нещо чудесно идва към вас. Не толкова скоро, колкото ви се иска. Вие сте нетърпеливи и често губите вяра в благоприятния изход на нещата. Всичко, което трябва да се случи, ще се случи когато му дойде времето.

Карта номер 2

Мечтата ви сама ви търси
Тази магическа карта ви казва да се отпуснете малко. Чрез своите безполезни действия вие сами отлагате изпълнението на желанието си. Картата ви приканва просто да се радвате на живота и да повярвате в мечтата си.

Напоследък нямате достатъчно вяра. Само помнете, че всяко събитие в живота ви е част от плана на Вселената за вас. Всичко има своя скрит смисъл.

Карта номер 3

Скоро вашите желания ще се сбъднат
Тази магическа карта ви казва, че е време да действате. Имате достатъчно сили да изпълните най-невероятните си мечти. Доверете се на това, което вашата интуиция ви казва и направете крачка към всичко добро, което светът може да ви предложи.