НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас

Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас

0
Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас
Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас

Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас

През 2001 г. в Бразилия на екран излиза сериалът “Клонинг”. В продължение на двеста и петдесет епизода зрителите наблюдаваха любовната история на мароканското момиче Жади и богатия бразилец Лукас. Сапунената опера стана изключително популярна, не само в родината си, но и в чужбина.

Главните роли изпълняваха Мурило Бенисио (Лукас) и Джована Антонели (Жади). Актьорите толкова се вживяли в персонажите си, че между тях избухнала истинска любов. Заради новия си възлюбен Антонели се развежда с първия си съпруг, предприемача Рикардо Медина.

На 25 май 2005 г. на Джована и Мурило им се ражда син, когото нарекли Пиетро. Феновете на сериала били много доволни от връзката на любимите си актьори. Въпреки това, по-малко от година след раждането на детето, Бенисио и Антонели се разделят.

Следващият месец Пиетро ще навърши четиринадесет години. Младежът е запален по музиката. Преди няколко дни Антонели публикува снимка на сина си. Той се превръща в красавец и скоро ще подлуди хиляди момичета.

През 2007 г. Джована се жени отново. Нейният избраник е американският бизнесмен от италиански произход Роберто Локацио.

Антонели се мести с новия си съпруг и сина си в Съединените щати.

Мурило не е съгласен синът му да се мести в друга страна. Докато съдебният процес бил в ход, Джована и Роберто се разделят.

Сега “Жади” живее в граждански брак с режисьора Леонардо Ногейра. През ноември 2010 г. на двойката им се раждат две момичета – Антония и София.

Мурило Бенисио през последните шест години живее с друга възлюбена от екрана – Дебора Фалабела. Започва да се среща с нея след съвместна работа в „Пътят на възмездието“. Интересното е, че Дебора играе и в “Клонинг” като дъщерята на героя на Бенисио.