НАЧАЛО ЗДРАВЕ Еликсир на младостта: Ако сте на 50, ще изглеждате на 30

Еликсир на младостта: Ако сте на 50, ще изглеждате на 30

Еликсир на младостта Ако сте на 50, ще изглеждате на 30
Еликсир на младостта Ако сте на 50, ще изглеждате на 30

Искате ли да разберете рецептата за невероятен инструмент, който ще ви върне младостта? Ще изглеждате невероятно още след първия курс!

Рецептата е тествана от много жени и е събрала хиляди ентусиазирани коментари! Достатъчно е да пиете по 1 лъжица на ден от тази много вкусна смес и ще изглеждате по-млади всеки ден. Бъдете красиви и млади.

Ефектът е невероятен! Ако прилагате курса регулярно (2 пъти в годината), то на 45 ще изглеждате като на 30 и общият тонус на тялото ви също ще съответства на тези параметри.

И все пак… в почивките между отделните курсове пийте чай с корен от джинджифил, поне веднъж на ден.

Един курс не използва целия състав на рецептата по-долу:

  • 100 мл лимонов сок
  • 200 грама мед
  • 50 мл зехтин

Приготвяне:

Смесете всички съставки и приемайте от еликсира на празен стомах по 1 чаена лъжичка. Приемайте 3 пъти дневно, 15-20 минути преди хранене.

След като консумирате целия състав, направете почивка за около половин година. През това време трябва да пиете чай с джинджифил според тази рецепта: 0,5 чаена лъжичка настърган джинджифил се залива с 200 грама вряща вода, добавете лимон на вкус. По желание и за повече вкус можете да добавите сушени плодове, локум или мармалад, но в никакъв случай не добавяйте захар!

С течение на времето, след като свикнете, дозата на джинджифила може да бъде увеличена до 1 чаена лъжичка.

Обикновено еликсирът се приема през пролетта и есента.

Той ще ви помогне да възстановите здравето и младостта си! Ще видите сами как сте започнали да изглеждате по-добре, ще се появят  бодрост и желание за работа. Заобикалящите ви хора също ще забележат промените и ще ви залеят с комплименти!

Вижте още: 3 моркова и никаква тахикардия или хипертония

Бъдете красиви и здрави!