Изберете един ангел и разберете как да продължите по-нататък!

Всеки човек има ангел-пазител, но не всеки знае, и не всеки чува неговите съвети.

Може дори да не вярвате в неговото съществуване и не знаете как ви помага и защитава. Ако не го виждаме, това не означава, че не съществува. Той е готов да ни помогне и в труден момент. Всеки трябва да се научи да го споменава с благодарност, да се научи да се обръща към него със своите проблеми и искания.

Направете този мини-тест, той ще ви помогне в трудни времена, ще ви каже какво да направите по-нататък?

1 Трябва сериозно да се отнесете към проблема си
2 Успокойте се и се съсредоточете
3 Помислете по въпроса и изберете една карта

Карта 1
Тази седмица е магическо време за вас, имате шанс да съставите план за живота си. Всичко, от което се нуждаете, е да разберете и преразгледате вашите желания, да се настроите на светлината и да почакате чудесата да се случат. Щом осъзнаете, че заслужавате, желанията и мечтите ви ще започнат да се изпълняват. Тази карта ще ви води по истинския път към познанието на вашата душа. Ангелите искат да намерите отговора в себе си. Трябва сами да разберете какво наистина искате. Трябва да се отпуснете и да осъзнаете желанията си. Трябва да разберете, че заслужавате най-доброто. Визуализирайте и поискайте повече!

Карта 2
Нямате достатъчно твърдост и честно отношение към другите хора за всички ситуации, които трябва да бъдат решени мирно и приятелски. Трябва да се научите да казвате истината директно в очите, от това ще се увеличи силата ви и ще постигнете мир в душата си. Ангелите ви съветват да станете по-твърди и да заявите желанията си ясно. Помолете ангелите да ви дадат смелост и твърдост, с тях ще дойде и самочувствието. Постепенно ще станете по-твърди, ако отстоявате правата си и вашата истина. Решете проблема с увереност, четете книги (повишете самочувствието си), казвайте истината на себе си и на другите. Тази ситуация е благоприятна за вашето лично развитие.

Карта 3
Ако се чувствате неудобно, когато хората ви правят подаръци и комплименти, помагат ви, то балансът на даване и вземане е нарушен при вас. Трябва да давате колкото се може повече подаръци, да правите комплименти, да казвате „благодаря“! През тази седмица, поддържайте равновесие, дават ви подарък – кажете „благодаря”, ако ви направят комплимент, благодарете без стеснение. Но, ако давате повече, отколкото получавате в замяна, тогава ще ви се струва, че хората около вас злоупотребяват с вашата доброта, не очаквайте нищо в замяна и така ви благодарят и ви обичат. Всеки ден се опитвайте да правите добро на хората и им помагайте (пари, подаръци, помощ). Не се притеснявайте да помолите за помощ и да говорите за проблемите си! Поддържайте добри отношения с всеки човек. За да получите, трябва да се научите да давате. Всеки ден си повтаряйте: „Аз получавам най-доброто от живота“.