НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете Ошо карта и вижте дали желанието ви ще се сбъдне!

Изберете Ошо карта и вижте дали желанието ви ще се сбъдне!

0
Изберете Ошо карта и вижте дали желанието ви ще се сбъдне!
Изберете Ошо карта и вижте дали желанието ви ще се сбъдне!

Картите Ошо Дзен Таро ще ви помогнат да се концентрирате върху това, което се случва тук и сега. Изберете една от тях и узнайте кога и как ще се сбъдне желанието ви!

Основният принцип на тази игра се крие в мъдростта на философията Ошо Дзен, според която всичко, което се случва с нас, е пряко отражение на нашите мисли и чувства, дори и ние самите да не можем да опишем какво чувстваме или да следваме хода на нашите мисли.

По този начин, основното внимание от външния свят се прехвърля към вътрешния свят, получаваме възможност да придобием истинско разбиране за случващото се в сърцето ни.

Изображенията на картите са образи на състоянията и потоците на нашето съзнание, всяко от които може да се трансформира в другото. Придружаващият текст към всяка карта Ошо ще ви помогне да интерпретирате правилно и да разберете смисъла на образа.

Искате ли да знаете дали желанието ви ще се сбъдне точно сега? Препоръчваме ви да се възползвате от това предсказание. Без да мислите, разчитайки единствено на чувствата си, изберете картата, която изглежда най-привлекателна за вас.

Карта 1

Вашето основно оръжие е вярата. Ако наистина искате нещо, тогава не бива да се отказвате. Ето защо желанието ви ще се сбъдне скоро, но в много неочаквана форма.

Карта 2

Вие отлично знаете, че за да получите нещо, трябва да положите поне малко усилия от ваша страна. Положете усилия и ще получите това, което искате. Сбъдването на желанието ви е близо. Остава само да изчакате малко и даровете на съдбата ще надминат всичките ви очаквания.

Карта 3

За да се сбъдне желанието ви, трябва да положите усилия. Съдбата иска да проверите дали сте достойни за нейните дарове. Ако сте готови да платите цената, със сигурност ще постигнете това, което искате.

Карта 4

Под търкалящ се камък водата не тече! Време е да действате! В края на краищата, както казват: “Ако искате да спечелите от лотарията, то първо купите билет за нея.” Не се страхувайте! Вие ще успеете!

Вижте още: Какво ви пречи да живеете живот, изпълнен с щастие и просперитет?

Ако ви харесва този материал, го споделете с приятелите си!