НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези 10 неща ще донесат щастие във вашия дом

Тези 10 неща ще донесат щастие във вашия дом

0
Тези 10 неща ще донесат щастие във вашия дом
Тези 10 неща ще донесат щастие във вашия дом

Тези 10 неща ще донесат щастие във вашия дом

Искате ли щастието, късметът и успехът да присъстват в дома ви? Използвайте нашите съвети и се уверете, че тези неща се намират във вашия дом!

Подкова
За да привлечете късмета и здравето във вашия дом, трябва да имате подкова. В края на краищата, един успешен човек винаги е „на кон“, а конят винаги е с подкови.

Не забравяйте да помислите точно къде ще поставите своята подкова. Веднага щом я донесете у дома, разходете се из къщата с нея, разкажете й от колко време чакате щастието и късмета. Не забравяйте редовно да благодарите на подковата за всяка ваша победа. Тогава тя ще отблъсква неприятностите и болестите от вашия дом.

Огледала
Най-мощният талисман е кръгло огледало в дървена рамка. То активира положителната енергия, увеличава паричния поток и привлича късмета. За да превърнете такова кръгло огледало в талисман, напръскайте салфетка с любимия си парфюм и избършете с нея повърхността му. След това на синя чиния близо до огледалото се поставя снимка на всички членове на семейството, монети и хляб. Жената трябва да помоли огледалото за защита и помощ. Най-добре е този ритуал да се прави на нарастваща луна.

Чесън
За да изгоните всички нечисти духове от дома си, трябва да направите ритуал с чесън. За да направите това, в няколко ъгъла закачете по няколко връзки чесън. Те ще отблъскват злите духове от дома ви и ще помогнат за нормализиране на обстановката в семейството.

Свещ
Свещите са символ на мъдрост и проницателност. Най-силна енергия имат църковните свещи. За да изчистите дома си от негативната енергия, е необходимо да запалите свещ и да вървите с нея около цялото жилище. Не забравяйте да обърнете
внимание на ъглите.

Поставете останалата част от свещта пред икона или я скрийте на сигурно място.

Мед
Ако искате просперитетът и благополучието винаги да присъстват във вашия дом, не забравяйте да си осигурите запаси от мед. Добре е да поднесете мед на гостите си. Те ще останат с добро впечатление за домакините и жилището им. Напълнете красива чиния с мед и я поставете на подходящо място, като помолите меда да донесе радост в дома ви.

Сапун
Обикновено парче сапун привлича чистотата на мислите и здравето във вашия дом. Можете да се сбогувате с тежката енергия, която сте събрали през деня, достатъчно е да поставите малка кутийка сапун, вързана с ярка панделка на тайно място в банята.

За да измиете негативната енергия и да се предпазите от лошите очи, трябва да вземете две бели парчета сапун и да си измиете ръцете, като помолите за здраве и защита. След това трябва да скриете едно парче в тоалетната, а другото – в банята.

Ябълки
Купувайте по-често ябълки. Те символизират богатството и радостта. Изберете голяма красива ябълка, завържете й червена панделка и я поставете на видно място. Периодично сменяйте ябълката с нова.

Камбана
Звънът на камбаната привлича здравето, любовта и просперитета в къщата, а също и отблъсква злите духове. Най-добре е да купите камбана от сребро или желязо. Звънът й трябва да бъде мелодичен и не дразнещ.

Активирането на камбаната е много просто. Достатъчно е да я окачите на място, където често ще се чува звънът й. Ако забележите, че по някакъв начин звънът й се е променил, тогава е време да замените старата камбана с нова. Най-добре е да оставите “използваната” камбана на пътя, така че негативната енергия, която е поела върху себе си, свободно да си отиде.

Икона
Един от най-мощните елементи за защита на къщата. В жилището, където има икони, злите сили не могат да проникнат. Те предпазват живущите от беди и им помагат във всички начинания.

Безопасна игла
С този прост, но ефективен метод нашите баби също са се защитавали от лоши очи и различни негативни енергии. За да я активирате, достатъчно е да я поставите над пламък, да я изплакнете под течаща вода и след това да я посипете със сол за през нощта.

На сутринта можете да вземете иглата и да я забодете над входната врата, така че да не е видима за външни лица.