НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Почистете дома си само с помощта на обикновен оцет и сол!

Почистете дома си само с помощта на обикновен оцет и сол!

0
Почистете дома си само с помощта на обикновен оцет и сол!
Почистете дома си само с помощта на обикновен оцет и сол!

С течение на времето дома ви натрупва отрицателна енергия. В резултат на това, след завръщането ви у дома след тежък ден, се оказвате в неблагоприятна атмосфера, чувствате се сковани, тревожни и раздразнени. Можете да се отървете от лошата енергия с помощта на обикновен оцет.

Между другото, това и други налични средства не само ще изгонят негативността, но и в буквален смисъл ще ви помогнат в почистването на дома ви.

Възстановяване на енергийния баланс – изсипете 2-3 супени лъжици сол в чаша вода и добавете 1 лъжица оцет. Поставете отворения съд на пода в стаята, където най-често стоите по време на вечерната си почивка. Още на следващия ден състоянието ви ще се промени към по-добро. Необходимо е процедурата да се извършва всеки ден през календарната седмица. Обяснението на този феномен е, че солта пречиства аурата, а оцетът освежава и почиства пространството.

За да се отървете от неприятната миризма, поставете чинийка с оцет на мястото, където неприятната миризма е концентрирана и оставете за 12 часа.

Почистете ютията – разпръснете солта върху хартия. Загрявайте ютията и „изгладете” хартията няколко пъти. Ако е необходимо, повторете процедурата.

Почистете тигана – ако тиганът ви се запали, не е нужно да го гасите под вода. Просто изгасете огъня със сол.

Почистете ваната – за да блесне ваната, пригответе смес от сол и терпентин (1:1). Внимателно избършете батерията и повърхността и измийте обилно с вода.

Почистете тръбите – изсипете смес от чаша сол и чаша сода в канализацията на малки порции. Внимателно налейте 100 грама оцет и оставете за 15 минути. Изплакнете обилно с вряща вода.

Вижте още: Три пъти повече домати, ако спазвате тези правила

Вероятно има и други ефикасни начини за използване на оцет и сол, които можете да споделите с нас.