НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вижте какъв е подаръкът ви от съдбата според датата на раждане!

Вижте какъв е подаръкът ви от съдбата според датата на раждане!

1
Вижте какъв е подаръкът ви от съдбата според датата на раждане!
Вижте какъв е подаръкът ви от съдбата според датата на раждане!

Вижте какъв е подаръкът ви от съдбата според датата на раждане!

Според нумерологията, вашата дата на раждане не е случайно число. Тя може да разкаже много за това, какви магически способности ви дава съдбата.

Няма значение дали вярвате в магията или не. Мистичната сила е скрита във всеки от нас. Необходимо е само да се вслушате в себе си и да разберете каква точно сила притежавате.

За да разберете своето число, трябва да съберете всички цифри от датата си на раждане, докато получите едно число.

Число 1 – магьосник
Това е числото на Сътворението. Говори се, че родените под това число могат да станат отлични магьосници. Такива хора имат дарбата да влияят на другите. Те дори могат да наложат волята си и да хипнотизират.

Но внимавайте, защото човешкият ум не е играчка. И все пак манипулирането на хора не е най-благородното и честно занимание.

Число 2 – емпат
Вие сте свръхчувствителни към енергията, която ви заобикаля. От ранно детство вие знаете как да разпознавате намеренията на другите. Третото ви око е невероятно възприемчиво. Използвайте магическия си подарък в полза на другите, като им помагате да облекчат болката и страданието си. Въпреки това, не забравяйте да възстановите енергията си, бъдете често сред природата.

Число 3 – трилика луна
Това число отразява трите лунни фази. Смята се, че хората с число 3 са свързани с триединната богиня, която е почитана като “девица”, “майка” и “стара жена”.

Трябва да бъдете много внимателни в желанията си, защото притежавате силата и на сътворението, и на унищожението. Вашите желания и мисли се сбъдват много бързо.

Число 4 – повелител на стихиите
Числото 4 е пряко свързано с четирите елемента: вода, земя, въздух и огън. Със силната си воля и ясен ум, вие можете да балансирате всичките четири елемента. Вие черпите сила от тези елементи и е почти невъзможно да ви пресекат пътя. Огънят, водата, земята и въздухът създават защитно поле около вас, което не позволява на негативната енергия да се устреми към вас.

Число 5 – спиритуалист
Числото 5 олицетворява четирите елемента на Земята (вода, земя, огън, въздух). А числото 5 символизира петия елемент – Духът на Вечния Живот. Родените под влиянието на това число, могат да се свързват с духовете на мъртвите. Така че можете да бъдете велик спиритуалист.

Число 6 -ученик на слънцето
Числото 6 представлява слънцето, както и всичко свързано със светлината. Имате много голямо количество енергия, защото я получавате направо от слънчевите лъчи. Вие сте водач и лечител по природа. Не забравяйте обаче, че повече сила означава повече отговорност. Използвайте магическия си дар, но не излизайте извън рамките на морала.

Число 7 – ученик на луната
Числото 7 олицетворява луната и магията, която кралицата на нощта дава на всички хора. Вашият подарък е чистата и неудържима магия на луната. Чувствате, че трябва да направите нещо, но не обичате повторението и рутината. Вие сте в състояние да импровизирате, имайки чувствителна интуиция. Също така често имате пророчески сънища. Ако се научите да ги тълкувате и да се доверите на себе си, можете да сътворите истинско вълшебство.

Число 8 – вещица
Според легендата, 8 е най-магическото число. То е свързано с ковчега на вещици и “осемте ъгъла” на светлината. Вие имате много голяма магическа сила, но може би малко по-късно ще го осъзнаете. Лесно различавате истината от лъжата благодарение на вътрешния си компас.

Число 9 – шаман
Числото 9 символизира портата, където започва и свършва всичко. Затова гледате на света по малко по-различен начин от останалите. Вашият магически подарък от съдбата е творчески компонент, благодарение на който можете да погледнете ситуацията от друг ъгъл. Вие също имате дарбата да лекувате.

Това число се свързва със смъртта и прераждането. Така че можете да отидете отвъд краищата на този свят, като истински шаман.