НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 3 начина да изчистите аурата си и да се отървете от песимизма

3 начина да изчистите аурата си и да се отървете от песимизма

0
3 начина да изчистите аурата си и да се отървете от песимизма
3 начина да изчистите аурата си и да се отървете от песимизма

3 начина да изчистите аурата си и да се отървете от песимизма

Чувствата и мислите се трансформират в енергия, която е пряко свързана с нашата карма. За съжаление, хората по-често предават негативни емоции и очаквания, защото много по-лесно е да не се прави нищо, да се обвиняват обстоятелствата, отколкото да преодолеят пречките, за да получат положителни резултати.

Понастоящем, рядко се срещат позитивни хора. Още по-трудно е да развеселиш тези хора, защото ако прекарваш прекалено много време с тях, абсорбираш отрицателната им енергия. Въпреки това, има сравнително просто “лечение”.

Ето 3 начина да почистите ума си и да освободите душата си от негативната енергия.

Отървете се от песимизма
Когато се опитате да гледате позитивно на нещата и да мислите оптимистично, вътре се чува глас, който се опитва да ви убеди в обратното.

Въпросът е да се съсредоточите върху оптимистичния начин на мислене, тъй като той наистина ще ви помогне в живота. Усмихвайте се по-често, ценете малките неща в живота си, опитайте се да видите цялата картина. Не се фокусирайте върху негативните неща, защото като го правите, ги умножавате.

Избройте 5 свои качества
Това упражнение ще ви помогне да се почувствате по-добре. Имате много добри качества, затова припомняйте си ги по-често и хвалете себе си. Вземете лист хартия и писалка и започнете да пишете. Това не отнема много време. Изброявайте честно качествата си.

Съвет: ако искате това упражнение да има ефект, правете го на всеки няколко дни.

Избройте нещата, за които сте благодарни
Съставянето на списък с благодарности води до създаването на положителни вибрации. Ако отклоните вниманието си от това, което нямате, наистина ще оцените това, което вече присъства в живота ви. Можете да правите това преди лягане или сутрин. Основното е да се изброят всичко и всеки, на когото сте благодарни.

Когато практикувате благодарност, възниква усещане за уважение към живота, за хората около вас и за усилията, които всички полагат. Уважението задейства закона на привличането.

Тези три прости упражнения скоро ще променят настроението ви към по-положително.