НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта и разберете какво ви очаква през следващия месец!

Изберете карта и разберете какво ви очаква през следващия месец!

1
Изберете карта и разберете какво ви очаква през следващия месец!
Изберете карта и разберете какво ви очаква през следващия месец!

Изберете карта и разберете какво ви очаква през следващия месец!

Картите таро са мощно средство за прогнозиране на бъдещето! Искате ли да разберете какво ви очаква? Изберете една карта и прочетете предсказанието си.

Карта номер 1 – Предстои ви успех

Тази карта означава успех, помощ или неочаквано решение на някакъв проблем. Предстои ви успех. Може би означава само почивка, за да можете да съберете сили и да продължите по пътя си, да направите избор.

Картата означава коригиране на ситуацията, правилно решение, движите се в правилната посока. Също така, картата показва получаването на нещо ново: знания, опит, посока, път. Символизира успешното стечение на обстоятелствата.

Карта номер 2 – Истинска любов и преданост

Златното сърце е символ на истинската любов. Картата представлява честност, лоялност, траен съюз и привързаност. Ще постигнете желаното, ако това е волята на сърцето ви. Картата ви съветва да се вслушвате в сърцето си и да се доверявате на чувствата си. Вие сте на ръба да откриете тайна, просто трябва да я пуснете, да се отворите, да повярвате и това ще се случи.

Картата съветва да се избягват конфликти, всичко да се решава по взаимно съгласие, чрез разговори и мирни действия. Карта, която препоръчва да вярвате в себе си и в чувствата си и въз основа на тях да вземате решения и да действате. Помнете кой и какво е наистина важно за вас. Чуйте какво ви казва сърцето и действайте, както ви съветва то.

Карта номер 3 – Благополучие и приятелство

Бъдете искрени и чисти в мислите и убежденията си, тогава ще получите помощ, подкрепа и сила. Картата ви съветва да бъдете искрени, да се откриете, да не лъжете и тогава ще получите помощ или прошка, а ако играете и мамите, ще последва незабавно наказание.

Не можете да намерите отговор или решение? Еднорог – карта на самотата и откъсване от материалното. Еднорогът е карта на възвишеното, духовното, благоразумното и чистотата на мислите. Еднорогът не съветва да се мисли за отмъщение или възмездие, той съветва да се мисли за прошка и почтеност.

Еднорогът не ви съветва да търсите придобивки в тази ситуация, а да направите това, което ви диктуват душата, сърцето и принципите ви.